If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dsign, uite o poza cu loganu meu, saptamana viitoare il bag in sedinta foto, ii schimb culoarea, si-l fac mercedes.Sper ca mai stii de gluma.
@golan91: mai asteapta. Revin cu raspunsul concret intr-un viitor nu prea apropiat.
Iar voi, ma baieti, puneti mina de la picior sa-i luam omului un covor rosu, sa-si etaleze mertzanu'... Cu siguranta Paulic o sa fie invidios nevoie mare
Acuma, pe bune
Intrebare: cam ce presiune iti tii in roti? Astia de la vulcanizare habar n-au... Eu tin 2.1 atm, dar e ca la ochi facuta. Ma gindesc ca poate stii ceva...
Pai tot urmaresc de vrun an pe Eurosport, nici macar emblema unui Logan n-am vazut acolo. N-ai cu cine! Niste...Englezi
Acuma pe bune, eu as face o tura pe un circuit din asta, asa, din orgoliu personal, si pentru a vedea daca imi stapinesc bine simturile. Apoi as oferi masina mea unui profesionist, sa vad ce scoate din ea. Dar la noi in Romania sunt atit de multe circuite, incit nu ma pot decide la care sa merg...
Intr-un cuvant felix , cand am mers sambata cu masina ta sa vad ce poate -
Cred ca e cel mai tare diesel de pe forum si este si mai si in fata la un benzinar modificat la putere
Nu am avut timp sa stau pe net dar mai vb
Mare Sef(dsign) sper ca nu te ratoiesti la baieti ca si-au expus umila lor parere.Nu ar trebui sa te supere un adevar
Nu m-am ratoit la nimeni, nu m-am suparat deloc... Stii doar ca m-am dat si eu nitel cu titiul tau.
Daca mai vreti, va zic si parerea mea: sunt amator de cuplu liniar, disponibil pe plaja mare de turatie, ori masina lui Felix smuceste si trage excelent pe o plaja mica... Daca nu schimbi vitezele in turele care treuie, esti pa...
Oricum, cuplul ala, exploatat cum trebuie, te scoate din multe rahaturi (depasiri, obstacole, etc.)
La masina lui Felix ar merge acum un ambreiaj sport, ferm, si frine bune. In rest, numai de bine.
eeeee... Nenea Felix... Vezi ca poate (si totim stiam asta)... Da na... Omul vrea mereu sa fie contra... Ii dau ceva la reputatie pentru textul de mai sus
Domnilor, cum nimeni n-a indraznit sa faca "ordnung und disziplin" pe topicul asta, am inceput eu. Moderatorii de pe sectiunea bucuresti nu citesc si "my ride" ale oamenilor lor?
S-a sters tot ce era post de scandal, jigniri sau superioritate aiurea. Va rog sa va pastrati posturile la subiectul topicului, fara iesiri. Provocarile le discutati in alta parte. Una peste alta, Felix si-a facut modificari majore la masina, lucru pt care ar trebui respectat. Ca va tine sau nu masina, asta ramane de vazut. Felix, nu inseamna ca cine nu-i de acord sau nu-i place ce ti-ai facut la masina trebuie "retezat" din scurt...Ideea de forum e sa discute toti, sa-si dea cu parerea, chiar cu riscul de nu fi de acord unii cu altii. Dar sa se discute civilizat, fara atacuri. Munca omului e de admirat momentan, ramana de vazut cat de fiabila se va dovedi masina, asa ca va rog putin respect...Iar tu Felix, cum am mai zis, mai usor cu "retezatul". Criticile duc la progres, daca sunt facute cu bun simt, altfel duc la razboi . In caz de "razboi", va promit ca orice post raportat (apropo, asta e metoda pe care va rog s-o adoptati, nu raspunsul la provocari) de pe acest topic, post ce se va dovedi ca incalca in vreun fel regulamentul va fi sanctionat. Se vor aplica sanctiuni pana cand se instaleaza linistea. Incepand de acum...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment