LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Off topic...Discurile de pe 16v (nu stiu sigur) si diesel (sigur) sunt intradevar ventilate dar nu sunt gaurite...Deci ventilatia e facuta intre 2 discuri de frana daca pot sa ma exprim asa..
    sigpic

Comment

• Poze proaspete cu noile discuri si etrieri...
      Attached Files
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felicitari. Sunt curios cu cat s-a imbunatatit distanta de franare? Sa ne dai un feed-back Felix, sa ne spui cum se simte masina acum.
        Felicitari inca o data.

Comment

• Ca de obicei... Foarte urate si nefolositoare... Sa le stapanesti sanatos... Si sper ca ti-am fost de ajutor...

Comment

• De mare ajutor mi-ai fost si tin sa iti multumesc. Ai facut un pret foarte bun la discuri si placute...Sa traiesti George
            Last edited by crististreulea; 11 July 2008, 12:20.

Comment

• Intodeauna pentru prieteni la datorie... Sper sa-ti iasa la fel de bine si maine... Astept rezultatul

Comment

• Frumos....Foarte frumos
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Arata foarte bine si sunt sigur ca vor face treaba buna.Pe spate nu pui ceva asemanator?E bine ca te-ai gandit si la siguranta masinii,a ta si a traficului.
                  Succes in continuare!
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Super discurile felix !! Daca iau bormasina... Dracu le gaseste pe ale mele)) glumesc

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
                      Super discurile felix !! Daca iau bormasina... Dracu le gaseste pe ale mele)) glumesc
                      Tare de tot Silviule,am ras de nu mai puteam

Comment

• Misto discuri,trebuie sa aerisesti bine sistemul de franare acuma

Comment

• E naspha ca nu avem si noi , cand avem si noi o sa fie misto....Deci pana la urma cat au costat?(discurile cred ca 550lei si placutele 150 gresesc? Si etrieri??? (?)
                          sigpic

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                            Discuri Zimermman si placute Delphi...Dupa amiaza montajul.
                            si eu am vrut sa imi iau de astea dar nu am etriere pentru ele,eu nu am discuri ventilate pe trocarici,astept o donatie de la cineva de etrirtr mai mari
                            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• -Chiar ca nasoale rau de tot !!!!
                              -Dar ce le-ai facut Felix.... ? Le-ai gaurit , ca sa fie mai usoare?
                              MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Nu ma,le-a dat gauri de echilibrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google