Sper in Top Geer. Ce zici iar sta bine ?...Auzi si tu, Cea mai Puternica Motorizare.
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Da, in Top Gear e bine, dar sunt cam pesimisti oamenii si nu zic numai de bine...
Comment
-
Da stiu, bazaconii...In fine, e parerea lor. Trebuie sa suferi mult daca iti dai cu parerea neobiectiv, doar de dragul ARTEI.
Comment
-
Parerea mea felix...Sa apari acolo si sa zica si bune si rele...Important e ca apari acolo...
oricum oameni diferiti au pareri diferite, asta e logic, dar numai faptul ca apari in Top Gear ar fi ceva care nu-i asa de neimportantLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Multumesc baieti, sunteti tari si aveti si bun simt. Dankeeeeeeee !
Comment
-
Motorul ca motorul...Dar cutia ? ) Io am 60 mii si am temelit a 2a si a 3a,si nu poti sa zici ca am un cuplu exagerat...Si un power apropiat 16vului stock...Astept sa vad BFFu dupa 60 mii km de coxPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Om trai si om vedea, cum e vorba aia.Eu am acum 16000km facuti in 2 ani, pana fac 60000km in ritmul asta, sa mai treaca 4 ani...
Comment
-
Felix, o intrebare stupida, care ti-am mai pus-o, mi-ai raspuns, dar nu pot sa ma abtin...Pt 8000km/an, de ce ti-ai luat masina? de ce diesel?
nu trebuie sa-mi raspunzi...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Felix nu e omul care sa omoare masina.
si-a luat diesel pt ca el iubeste dieselul...Nu pentru economie
si cand investesti 6500 euroi intr-o masina de 8000 nu cred ca te dai cu ea prin toate drumurile doar ca sa faci km in +.
strictul necesar si atat....Nu ca mine la 21 de ani care caut orice ocazie de a iesi cu ea...Si umblu pe toate campurile dupa gajici
Respect felix...
Comment
Comment