E offtopic da stiind acest topic unul dintre cele mai citite despre diesel ce ziceti cum suna BOV pe diesel ?
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by crististreulea; 29 August 2008, 21:58.''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
-
Sigur merge pus BOV pe diesel dar va afecta turbina deoarece va fi solicitata suplimentar sa refaca presiunea din admisie, pt diesel nu ajuta cu nimic , cum face in cazul turbo benzina , e doar un accesoriu care iti scurteaza viata turbineiLast edited by felixb; 26 August 2008, 20:24.
Comment
-
Suna intradevar belea, zilelea astea chiar a trecut un GTI cu BOV pe langa mine.
Comment
-
Re:
Aici in cluj am vreo 2 prieteni care au blow-off pe masini turbo diesel, unu pe care il cunosti si tu Felix si ar mai fi unu care si-a pus pe un BMW acum de vreo luna.. Trebuie sa recunosc ca suna mortal si pe diesel da va tin la curent cu starea masinilor lor. Una dintre masini are blow-off de ff mult timp si a tot avut probleme cu turbina da ar fi mai multe variante pt acele probleme.. Urmeaza sa vedem cum face fata BMW-u.
nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post!Last edited by Seba; 28 August 2008, 00:55.
Comment
-
Comment
-
D_FENS@ Discuri spate si putere..
Cristi_xp@ as vrea eu sa reduc cu 200 kg...
Comment
-
Felix..Tu ai ABS pe ea?Cum ai pus discurile spate?Daca ii pun discuri..Si am ABS pe ea..Mai trebuie schimbat ceva la pompa de frana?..Adica lucreaza cum trebuie ABS-u si pe spate?...
Ps: Felicitari pt ce ai reusit sa faci din Loganu` astaCumpar volan de Duster
Comment
Comment