LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-ai nimerit-o
    a, sa nu uitam de bara cromata de pe turbina... hai mah, ce mama dracu, facem loganu de 2 tone si investim sute de oiro numai de dragul de-a avea bov? Frateee, unde s-a ajuns...
    felix, stai relax, nu zic nimic de surpriza, dar te rog si eu ceva...Lasa naibii bov-ul pt benzinarele care chiar au nevoie de el; la turbodiesel nu-i cazul
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Uite asa sa iti fac in ciuda Seba, pun BOV...Sa vezi numai ce frumos se aude.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Acu' chiar ca mor de ciuda
        astept cealalta chestie, nu plezne de bov-uri...Ce-am vorbit noi
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Salutare..Am citit cu atentie(zic eu) pe sectiunea ta pt a afla cat mai multe detalii despre discurile tale de pe fata...Am aflat in schimb doar o parte din ceea ce vreau eu sa stiu...Si anume...Firma discurilor si a placutelor de frana....
          te rog daca nu deranjez...Sa imi spui si de unde le-ai cumparat...(si discurile si placutele) si cat te-au costat...Multumesc anticipat...Si sper ca sa nu fie undeva pe acest thread raspunsul si eu sa nu il fi gasit ...
          0.9 tce SL plus

Comment

• Discurile sunt Zimmerman din cate stiu...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by felixb View Post
              Uite asa sa iti fac in ciuda Seba, pun BOV...Sa vezi numai ce frumos se aude.
              Ori e un Dumnezeu acolo sus care tine prea mult cu Seba si a vrut sa se razbune pe tine ca vrei sa-i faci in ciuda, ori te-a injurat seba :P ca vrei sa-i faci in ciuda.

Si ca sa mai zgandar si eu putin "rana" ... ne dam in seara asta :-" ( one time deal ... take it or leave it )
              Last edited by SilviuB; 3 November 2008, 10:11.

Comment

• Man, nu cred ca va pune bov si nu l-am injurat. Chiar mai vb la telefon ocazional cu felix, nu luati de bun tot ce postam noi aici

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                  Uite asa sa iti fac in ciuda Seba, pun BOV...Sa vezi numai ce frumos se aude.
                  Apai de pui BOV o sa fie cel mai admirat Logan...Si asa poate se convinge si BiBi se puna ;)

PS: sa vezi ce o sa creada lumea ca ai cine stie ce motor, nu ca n-ar fi asa ;)

Sa auzim numa de bine de BOV
                  ...de doi lei :p

Comment

• Felixu' vezi ca am vorbit noi intr-o seara, de ce s-ar putea intampla cu UCE Injectie de la BOV ...

Comment

• Chiar, ce? In afara de lag si eventual ceva fum, ce se mai poate intampla?

Comment

• Eu vreau sa imi iau suspensie kw reglabila, dar daca mi se schimba planurile poate imi iau eu bov numai de curiozitate, dar hks ca astea am inteles ca is cele mai profi.. Faza ii ca am avut unu timp de 3 4 luni in dulap de la un prieten si nu am avut macar bunavointa sa-l incerc.. MI-E ASA CIUDA ACUM! CINE IMI DA UN BOW SA-L INCERC :d??

Comment

• Terminati-o mai cu suieratorile, ca la diesel chiar nu ajuta. La benzinar sunt necesare...

Comment

• Nu mai luati bovuri aiurea.Exista bovuri speciale pentru diesel...Altfel le puneti de decor.)
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Chiar nu am in cap sa imi i-au BOV, nu ma intereseaza.Un motor 2l DCI(150 cp si cuplu in jur de 350nm) daca s-ar putea sa il pun pe loganelul meu.
                              Last edited by felixb; 4 November 2008, 19:55.
                              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Pai da felix.. Da cand iti ziceam eu ca vreau sa imi schimb motorul cu unu mai mare si il duc ala in sus.. Ce ziceai? Ca nu e vorba de asa ceva.. E vorba de motorul original.. Ce poti face din el? Sau nu ?! Pana la urma conteaza ce se vede? Adica caroserie de logan cu motor de bmw? Nu tu mi-ai spus definitia tuningului adevarat??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google