LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sau sa scot din motorul meu 1,5 dci 150 cp si 350nm...mai am un pic.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• ) tot ne mai vine noua o idee si mai facem ceva .. Eu am deja una mai pun o canistra la motor din care sa picure suplimentar motorina si mai pun o turbina.. Ce zici mai scoatem ceva? Oricum masina ta merge de rupe.. Tot respectul pt motorul de 1.5 65cp din care s-a scos 125! Asta e tuning, zi cui vrei mai putin celor care stiu masina si vezi daca vei fi crezut.. ASTA E TUNING DE APRECIAT

Comment

• Originally posted by felixb View Post
        Sau sa scot din motorul meu 1,5 dci 150 cp si 350nm...Mai am un pic.
        mai un pic pana face "POC!" ?
        fara suparare, dar nu crezi ca deja incepe sa fie tot mai riscant?
        eu zic sa-l lasi momentan as, oricum n-ai adversar si-i pacat sa-l "f***", romaneste zis...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Un sfat intelept de la un om "batran".Cred ca ma voi opri aici deocamdata,mai vedem dupa anul nou.

Comment

• Marfa rau sa o stapanesti sanatos

Comment

• EU sincer l-as duce la 150 .. Da numai asa de fantezie sa stiu ca poate merge la 150.. Acuma m-as baga daca s-a putea

Comment

• Pai ...Poate merge la 150 cp,problema ar fi pentru cat timp?)
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• E suficient cat sa faci o foaie dyno pe care sa o pui in masina.. Asa sa te simti tu bine.. Printre celelalte harti mai faci una separat sa stii ca o ai pt orice eventualitate si eu zic ca ar fi ceva.. Cel putin siguranta ca se poate asa ... In momentul de fata eu, cel putin doar sper ca sa mai pot face ceva sa-i mai cresca catusi de putin puterea.

Comment

• Am citit tot thread-ul si spuneti-mi daca gresesc ... Am si eu o intrebare . Cat te-a costat suprafata de plafon vopsita ? Sau sticker-ul ? Sau orice altceva ce ai facut tu acolo la plafon . Arata superb masina s-o stapanesti sanatos , sa-i pui motorul pe care-l vrei . Cred ca 1.5 105 de la dezmembrari + tuning ar fi de ajuns fara prea mari modificari ."buza" de unde ai luat-o ? How much $$$ ? Jante ca ale tale nu gasesc sub 745Ron / buc orice ar fi . Aveti cumva vreo idee de unde s-ar gasit niste superbitati ca alea mai ieftine MattBlack.
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• Era o vorba...Chelului tichie ii trebuie...Asa esti tu cu bovu' asta...Baga-ti ma mintile in cap...Esti om trecut de o vartsa...Lasa masina aia odata...
                      Atat lauda cu chinezarii de plastic pe ea...
                      te-am spart felix

Comment

• Sunt turcisme(auzi chinezarii...habar nu ai) imi pare rau, mai documenteaza-te. Si ma rog, ce ai cu BOV-ul meu...?
                        Last edited by felixb; 7 November 2008, 18:51.

Comment

• Sa ii pui abtipliduri ma...Multe, multe...Sa te vad la aia cu mioriticu'...Si asa nu esti departe

Comment

• Rog moderatorii sa ia masuri aici...Nu e posibil asa ceva...Cum sa fiu jignit in halul asta?
                            Credeam ca suntem prieteni...HALAL PRIETEN 1,4=caruta=injositor

Comment

• mai trebuie ala din arad acu'...Caruta ta de 1.5 blocata in curte 2 saptamani ca ti-au spart aia strada

Comment

• Ia hai gata cu mistourile .
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google