LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cost mare ? Frumos plafonul ... Contrasteaza bine si se asorteaza cu jantele si cu mai multe repere
    1.6 MPi Icy White

Comment

• Te-am vazut si eu la braila..Merge bine masinutza..Dar Honda este Honda :P

Comment

• DA! Honda este genul de masina care trebuie tinuta in ploaie sa fie tunata, dar bff-u nu era pe full power, adica pe 120cp si din pacate felix nu si-a dat seama ca e pe o harta mai jos plus ca nu a reusit sa mestece k-lumea prin cutie si s-a lasat. Eu la baia mare tot asa am prins un citroen ax gti de 650 kg cu 90 cp minim si l-am facut numai dupa jumatatea pistei (peste 200 m). E si faza de noroc la start.. La schimburi de treapta!

Comment

• Ca idee ..Cu Honda nu avea nici o sansa , cunosc masina .....

Comment

• Posibil, dar din cate am inteles se vor mai intalni.
            Nu are nimeni de vanzare 1 bucata Stop Clar Fumuriu in locul celui avariat? (partea dreapta)

Comment

• Din cate am inteles nu prea mai sunt de vanzare.Incercati la ADV project,ei sunt importatorul in Romania
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• De gasit s-ar gasi da se vand numai la pereche si ma gandeam ca poate cineva a patit la fel pe partea stanga si i-a ramas cel bun pe partea dreapta. SE PLATESTE BINEINTELES

Comment

• Imi pare rau felix pentru masina ta sper sa o rezolvi cat mai repede.

felicitari pentru participare la braila nu am ajuns sa te vad in actiune poate o sa reusesc sa gasesc niste filmulete in care sa apra si bff-ul.

numai bine
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Aici gasesti http://forum.*******.ro/showthread.php?t=96210&page=41 si trebuie sa descarci filmuletul de la grupa a1.

Comment

• Da-mi un PM cu linku ca vad ca de aici nu merge si nu stiu site-ul te rog @Bibi
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Urata lovitura felix , speram sa se rezolve cat mai repede . Cat despre braila tot respectul, am vazut filmuletele, si s-a descurcat bff-ul. Suntem mandri ca esti loganist de-al nostru ;).
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• Sper sa mearga asta http://www.220.ro/curse_braila_16_11_2008-126741.html

Comment

• Merge si de la @TOODY dar merge si de la @BIBI Trebuie luat ce scrie acolo si pus intr-un internet explorer si in loc de stelute trebuie scris "pentrutuning". Se pot vedea toate grupele nu doar a1.

Comment

• Civicu ala ,ca sa participe la grupa aia trebuia sa aibe 75 cp .
                              BFFu s-a dat si cu r19 de 140 cp si zice ca l-a facut cu juma de masina.Acu sincer ,or mere hondele bine,dar chiar asa o amarata de 1.4 ?Parerea mea e ca avea alt motor si nu l-a declarat,sau a mers BFFul rau atunci.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• honda aia avea 1.4 75 cai cu tuningu de rigoarea...Plus ca este foarte usoara.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google