LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasa-ti topicul omului in pace ca nimeni nu stie ce a avut ala sub capota sau de ce nu a facut treaba felix.Si in brasov la ultimele legale golf 2 in acte de 1.6 avea real 1.8 si toti cu masini tari faceau spume cand se vedeau depasiti.
    important e ca omul a participat si chiar daca a pierdut eu zic ca niste cunoscatori de motoare si-au dat seama ca nu e un logan oarecare.
    felicitari felix pt prestatie
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Nu este suparare Gigi, chiar tragea Honda. Mie unu mi-a placut masina si nu cred sa fii avut alt motor pe ea.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felix lasa-ma.Ori ai ratat viteza ori aia avea alt motor.
        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Vad aici ca te-ai dat si cu un galatean...Care a fost scorul?
          sigpic

Comment

• @OCTAVIAN_30 nu e nici una nici alta! Putem glumi intre noi nu?! Eu cu Felix stiu sigur ca pot..
            @VALERIUCIPRIAN 3 masini avans BFF.
            Last edited by Bibi; 21 November 2008, 21:57.

Comment

• Motorul posibil sa fi fost de 1.4 dar ceva modificat.
              Am ceva surse nesigure care imi spun ca ar fi avut la ~115-120 cp.

Comment

• Felix zice ca in finala a ramas o honda care e pusa pe net la vanzare si proprietarul sustine ca are undeva la 120-125 cp si honda care facut a BFF-u. Aceasta din urma a castigat, in concluzie trebuie sa aiba putin peste 115-120 cp.
                Last edited by Bibi; 21 November 2008, 22:03.

Comment

• Acea honda avea cel putin 115cp....Si e mult mai usoara decat un logan asa ca din start si-a luat avans 1 masina si ceva.....Felix a si ratat o treapta(a-3 cred).Asta e...A mancat bataie dar nu cred ca e cazul sa facem discutii pe tema asta.
                  Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• honda este din galati ..Proaspat adusa ..Si are 110 cp ..Asa am auzit , iar la grupa A nu avea sanse , cel putin aici la Braila..

Comment

• Cum zboara caii la aspiratele astea... Ca si ala cu anuntu dintr-un cold air si un soft a scos 120-125 cp din 75 )
                      Intrebare : Din loganul de 1.4 de ce nu se scot 120-125 cp ???
                      Ca nu-i onda ?Motoru de onda nu e tot motor aspirat?Sau functioneaza altfel ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Stiu sigur ca cineva a incercat sa scoata dintr-un mitsubishi colt 1.5cc 109 cp cat se poate din soft si filtru aer si cel mai bun rezultat a fost 117 sau 118cp. Deci nu prea inteleg cum ar putea scoate "tipul" atat din 75cp si mai ales doar din filtru aer si soft.

Comment

• Asa arata un motor de honda...Este cel de la honda argintie care a ajuns in finala...Tare jucaria
                          Attached Files

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            Cum zboara caii la aspiratele astea... Ca si ala cu anuntu dintr-un cold air si un soft a scos 120-125 cp din 75 )
                            Intrebare : Din loganul de 1.4 de ce nu se scot 120-125 cp ???
                            Ca nu-i onda ?Motoru de onda nu e tot motor aspirat?Sau functioneaza altfel ?
                            Exact, ca nu-i Honda .
                            1.4 mpi asa e facut, nu poti sa scoti 120 cp.

Sunt Honda (Civic, Acord) din '94 - '97 care la 1.4 au din fabrica 90 cp (si la 1.6 trec bine de 120 cp la 1.8 140 cp, si asta acu' 15 ani).
                            Uite Alfa spre ex, modele mai vechi (146 sau 155) la 1.4 aveau 90 cp - tot acu 10-15 ani...La 1.6 aveau si 130 cp.

De cand naiba 1.4 mpi e un etalon de putere la clasa lui???
                            Daca asta atata poate (75-80 cp) inseamna ca alte de 1.4 nu pot avea 100+ cp aspirate??? Hai sa fim seriosi.

PS: uite Rover din 93-'94 la 1.4 avea 103 cp stock...si exemplele pot continua.
                            Last edited by Octavian; 22 November 2008, 11:57.

Comment

• Intradevar sunt multe masini care din cc putini au scos f multi cp, dar ce e nasol la cc putini e faptul ca daca incarci masina cam face pe ea. Oricum hondele sunt recunoscute pt cati cai se scot din ele la cc putini. BMW (cat de cat sport) 2.0 120 150 cp honda 2.0 200 cp aspirati.. MISTO

Comment

• Ma repet, de la o Honda civic de 2.0 am luat mumu rau (noi eram cu BMW 323i ~150 cp, modelu '80-'90 dar in stare foarte buna).

In fine, am poluat destul, numai de masina lu' Felix n-am vorbit...Io gata ))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google