Nu-ti fa probleme. Se stie! De BFF nu trebuie vorbit prea mult, vine totul de la sine!
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Octavian___30 View PostMa repet, de la o Honda civic de 2.0 am luat mumu rau (noi eram cu BMW 323i ~150 cp, modelu '80-'90 dar in stare foarte buna).
In fine, am poluat destul, numai de masina lu' Felix n-am vorbit...Io gata ))))
Originally posted by Bibi View PostIntradevar sunt multe masini care din cc putini au scos f multi cp, dar ce e nasol la cc putini e faptul ca daca incarci masina cam face pe ea. Oricum hondele sunt recunoscute pt cati cai se scot din ele la cc putini. BMW (cat de cat sport) 2.0 120 150 cp honda 2.0 200 cp aspirati.. MISTO
Nu se scot cai multi din ele,doar ca se accelereaza altfel
Originally posted by Octavian___30 View PostExact, ca nu-i Honda .
1.4 mpi asa e facut, nu poti sa scoti 120 cp.
Sunt Honda (Civic, Acord) din '94 - '97 care la 1.4 au din fabrica 90 cp (si la 1.6 trec bine de 120 cp la 1.8 140 cp, si asta acu' 15 ani).
Uite Alfa spre ex, modele mai vechi (146 sau 155) la 1.4 aveau 90 cp - tot acu 10-15 ani...La 1.6 aveau si 130 cp.
De cand naiba 1.4 mpi e un etalon de putere la clasa lui???
Daca asta atata poate (75-80 cp) inseamna ca alte de 1.4 nu pot avea 100+ cp aspirate??? Hai sa fim seriosi.
PS: uite Rover din 93-'94 la 1.4 avea 103 cp stock...Si exemplele pot continua.
100 cp io zic ca fara sa schimbe axu cu came nu se poate.Poate nici 90...
Originally posted by pustiu6 View PostAsa arata un motor de honda...Este cel de la honda argintie care a ajuns in finala...Tare jucariaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu stiu ce se intampla cu masina mea, nu mai trage la fel si da mult fum alb.,mai bine o lasam naiba STOCK si nu mai aveam probleme, pana la urma nu este decat un amarat de logan.NU RECOMAND CRESTERE DE PUTERE MAJORA (distrugeti motorul si cutia).Am spart cutia de 2 ori, si am inceput sa am probleme la motor, m-am saturat...fac masina si o vand.Last edited by felixb; 23 November 2008, 07:03.
Comment
-
Ti-am mai spus si pana acum, tine puterea pentru tine, e ok sa fi tu multumit de rezultat, nu arata fiecaruia care te provoaca la o tura ce bine iti merge masina ca totusi nu e masina de care sa tragi f des mai ales la 120CP. Eu zic ca semne bune nu sunt cele pe care le-ai zis mai sus.Imi pare rau sa aud asta!
Comment
-
Originally posted by felixb View PostNu stiu ce se intampla cu masina mea, nu mai trage la fel si da mult fum alb.,mai bine o lasam naiba STOCK si nu mai aveam probleme, pana la urma nu este decat un amarat de logan.NU RECOMAND CRESTERE DE PUTERE MAJORA (distrugeti motorul si cutia).Am spart cutia de 2 ori, si am inceput sa am probleme la motor, m-am saturat...Fac masina si o vand.sigpic
Comment
-
Felixb: imi pare sincer rau ca are pb masinuta. Sper sa o rezolvi si sa nu fie prea grav. Coboara puterea o leaca si cred ca o sa tina mai mult. Zic si eu canu ma pricep.
Oare ce riscuri sutn pt o remapare normala (undeva la 20 cp) - cam cati km poate merge fara pb cu cutia si turbina stock?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Cred ca e mult 20cp daca lasi totul stock. Un plus de 15 cp si un soft bine facut nu cred ca ar trebui sa puna nicio problema macar 50-70.000 km. Oricum eu sunt curios de ce nimeni nu si-a montat cutia de pe dci-ul de 85cp. Aia ma gandesc ca poate rezista mai mult, nu?Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
-
Masina lui felix a avut perioada ei de glorie....Dar a apus....Unele probleme o fac necompetitiva.Ne-am intanlit aseara pentru niste ,,cumparaturi'' si sincer am ramas profun uimit cum eu il lasam in urma 3-4 masini.Cand am mers in spatele ei am observat ca da mult fum si parca are intreruperi.Nu stiu ce a patit dar sper sa se remedieze repede,sa revina la glorie!Last edited by Stuke; 24 November 2008, 19:27.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Stuke vrei sa ne certam vad eu, foarte bine m-ai luat nu cu 4 ci cu 3 masini, dar nu una doua mai si postezi.Nu e frumos Stuke, cand iti dadeam Tiruri nu am facut public.Mersi frumos esti un dragut.
Comment
Comment