LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic sa va abtineti! Felixb a realizat ceva, voi cu ce va puteti lauda? Ca "l-ati facut" "i-ati dat 3 masini" acum cand are probleme?! Poate o sa realizati si voi ceva similar cu masinutele voastre (de la 105cp la ceva mai multi... Semnificativ de multi) si abia atunci puteti comenta! Pana atunci exista alt topic creat de crististreulea: http://www.loganclub.ro/forum/certur...nte-t4584.html
    Cred ca felixb este constient de implicatiile pe care le au modificarile majore aduse masinii sale...
    succes

Comment

• doctore nu fi trist ... Salta capota si remediaza problema ... "lasa ratele sa macane" ... Capul sus ,asta e .. Mai cazi, te mai ridici, iei un sut in dos ..Dar stii ca urmeaza sa dai doua.... nu e asa grava situatia , sunt fiare si se intampla sa mai cedeze.
      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Cica e o vorba..."Fereste-ma Doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc eu" .
        felixb,tu ai mai avut probleme si ai trecut peste ele.Sunt multi pe forumul asta care te respecta si apreciaza ce ai facut tu si as vrea sa cred ca suntem alaturi de tine nu numai cand masina iti aduce bucurii,ci si atunci cand ai probleme.Numai TU stii cat ai investit in aceasta masina,pasiune,timp dar nu in ultimul rand bani.Nu cred ca-ti zic ceva nou,dar numai cand esti in necaz vezi cine ti-e cu adevarat prieten.
        Mult succes in continuare!Sa ai spor!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Felix, pe tine te intreb: Lumea glumeste cu tine?
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si eu cred ca este ceva '' caterinca '' la mijloc, cel putin asa sper !!
            Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar parerea mea este ca nu ar trebui sa aibe loc astfel de discutii. Pana la urma suntem toti prieteni ca de aia ne intalnim si mergem si facem si cred ca in loc sa spunem ca "ala e mai tare ca celalalt" si "eu il fac pe ala" mai bine am vedea cu ce putem sa il ajutam pe felix sa isi rezolve problemele cu masina.

Felix eu te sustin si cred in continuare ca BFF-ul o sa revina chiar daca acum are mici probleme.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Oamenii glumesc intre ei, stati linistiti
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asa sper si eu
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Tot intre noi ne tachiman si facem caterinca, ati vazut ce frumos e cand ne strangem cate 30 la polivalenta si intoarce lumea capu dupa noi......Loganist 4 ever, orice s-ar intampla
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Desi eu personal nu sunt adept al tuningului si nu cred ca o sa imi modific vreodata masina (cu atat mai putin la motor), ceea ce a facut felix trebuie apreciat !!! Atat prin banii depusi cat si prin timpul si pasiunea cu care a lucrat la masina asta.

Sa fim seriosi cu cat a bagat el in masina asta isi lua un prestige si jumatate ca al meu ))..
                      In rest ce sa zic,eu zic sa faci masina si sa o lasi undeva pe la 80cp. Ti-ai facut nebunia insa trebuie sa tii cont ca e doar un logan . Eu voiam sa postez inca de mai de mult si sa iti atrag atentia ca nu e deloc sanatos si odata si odata tot vor aparea probleme, insa sigur m-as fi ales cu o vorba nu tocmai buna din partea ta . Insa sa stii ca spre deosebire de altii care cred ca se bucura, mie chiar imi pare rau de masinutza.
                      Eu cred ca ar trebui sa fi apreciat ca om in primul rand pentru ceea ce ai facut, nu neaparat pentru masina .
                      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Felixb: Lasa-i pe toti sa comenteze ca isi revine masinuta ta, te apreciez pentru tot efortul depus si mapeti precum"Stuke" care o primit masina de la tatsu' si habar n-are ce inseamana sa pui suflet si bani intr-o masina... Se mai gasesc. Sicer ce ai facut tu la masina e un model pt mine, chair daca mai apar si pb. Capul sus si spor la munca, sper sa gasesti energia necesara sa rezolvi problemele.

Acum legat de schimbatul motorului... Din cate stiu eu legea la noi e ca unei masini fabricate cu motor diesel nu ii poti pune motor pe benzina si nici invers. Era o vreme cand isi luau oamenii benzinare din vest si puneau motor diesel pe ele, dar acum nu se mai poate. Eu as cauta un motor 1.9 dci si o cutie aferenta de pe vre-un megane, ala poti sa-l duci in siguranta spre 150 cp si cred ca puterea aia ar fi suficienta sa le "spargi gura" la toti carcotasii.

Scuze pt unele cuvinte mai acide la adresa carcotasilor, dar asta e momentul cand trebuie sa incurajam omul nu sa-l impingem mai jos.

Numai bine tot de la un diselar convins.
                        Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Ovimha:Nu este chiar asa, te inseli in privinta lui Stuke,este un baiat de nota 10.

Comment

• Daca oamenii intr-adevar glumesc intre ei, nu va mai bagati fratilor sa-i atacati pe unii, pe altii. Ca uite asa ei or sa se inteleaga bine in continuare, iar cu voi or sa existe discutii. Mult succes Domnu Felix cu masina! Salutari de la un Dieselar!

Comment

• Sunt prieten si cu stuke si cu felix..Dar hai frate sa recunoastem.Bff-ul nu mai e ce a fost..Pana si cu 1.4 meu stock si cu jante de 30 kile bucata am fost pe aproape de a-l face ! Profund dezamagit ..Sa fie si pilotul de vina ??
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Logan RS Diesel, bY Felixb.A renascut din propria cenusa,precum pasarea Pheonix. Revin cu poze si amanunte, INTERZIS CARDIACIACILOR. Noul model este realizat de Felixb technolgies, dispune de multe modificari fata de loganul stock, este coborata cu 8 cm, are suspensia cu 70% ma rigida. Sistemul de franare, dispine de discuri fata, spate, asigurand o franare eficienta indiferent de viteza. Dispune de un motor turbo diesel cu multiple modificari.
                                Last edited by felixb; 25 November 2008, 11:45.
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google