LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Felix....
    sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Originally posted by felixb View Post
      Da Bossake ai si tu dreptate. Cu cat am mai multe vizionari si cu cate mai multe pagini pe thread cu atat mai multe incasari de partea mea. Ce sa fac si eu, la criza care e ...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?
      Felix..Poti face un film,cu masina, de genu..0-100km/h ?..Sunt tare curios cat de repede ajunge la suta
      Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by felixb View Post
        ...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?
        cu tot respectul, NU! Sa inteleg ca un audi 2.5tdi "tiganit" bate un ferrari? Tot respectul pt dublarea puterii, dar ma intreb cum de incapabilii de la subaru cu integrala, 400Nm si 305CP scot suta in 5 sec si ceva, cand ar putea sa construiasca logan dizal.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Era o gluma Seba,normal ca nu...Cum ti se pare graficul?
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Cu o acceleratie de 9.8 m/s2 io zic ca ai scoate mai bine de 5secunde...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• 9.8m/s2 adica sa cada in gol )
              Cumpar volan de Duster

Comment

• Am vazut graficul. No comment! De la 2000 si ceva ai putere maxima. Teoretic ar trebui sa n-ai adversar la masini cu tenta sport. La kilogramele loganului si la cuplul motorului, ar trebui sa-ti alegi ce masini sa bati la liniuta sa-i omori pe aia cu pisicute din 1900 toamna ce se cred zmei. Apropo, un 7.5 e foarte plauzibil la ce cuplu ai si la rapoartele cutiei.

soboBN: mama, ce descoperire ! adevarul e ca radem-radem, dar felix poate sustine o acceleratie de 0.5G timp de 7 secunde. eu cu 1.6 benzinar am avut 0.8G mai putin de o secunda, in rest 0.5-0.4-0.3...si cu 0.2x am terminat sprintul pana la 100km/h in ceva mai mult de 10 secunde. daca felix imi da avans de 3 secunde, inseamna ca va termina cu 5-6 masini in fata lejer
                Last edited by Seba; 26 November 2008, 19:12.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Acceleratia gravitationala si la Poli e chiar mai mare de atat
                  Ontopic: Felicitari felix
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mersi Darkside, mersi baieti...M-am inrosit.

Comment

• 5-6 masini nu mi-am luat nici de la vectra v6...Ar fi interesant sa mi-o iau asa aspru de la un alt logan
                      felix, ai grija de ea, sunt convins ca merge bine, dar stii tu care-i grija mea cu caii aia sub capota...Sa ai bafta de ei si sa nu se intample BANG-ul !

Comment

• Eu zic ca scoate 0-100km/h cam in 8 secunde.

Comment

• Culmea e Seba ca mai pot sa ii dau ceva caluti. Ma intereses de niste interne...Am inteles ca este o firma prin Franta care ar produce.

Comment

• Mai....! Tu ti-ai pus motor de 1.9 dci ! ))))))))
                            Na? Vreun 1.6 16V atenteaza...? ))))))

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                              5-6 masini nu mi-am luat nici de la vectra v6...Ar fi interesant sa mi-o iau asa aspru de la un alt logan
                              felix, ai grija de ea, sunt convins ca merge bine, dar stii tu care-i grija mea cu caii aia sub capota...Sa ai bafta de ei si sa nu se intample BANG-ul !
                              Big BANG)
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Glumetule...Ciao glumetu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google