Bravo Felix....
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by felixb View PostDa Bossake ai si tu dreptate. Cu cat am mai multe vizionari si cu cate mai multe pagini pe thread cu atat mai multe incasari de partea mea. Ce sa fac si eu, la criza care e ...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by felixb View Post...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Era o gluma Seba,normal ca nu...Cum ti se pare graficul?
Comment
-
Am vazut graficul. No comment! De la 2000 si ceva ai putere maxima. Teoretic ar trebui sa n-ai adversar la masini cu tenta sport. La kilogramele loganului si la cuplul motorului, ar trebui sa-ti alegi ce masini sa bati la liniuta sa-i omori pe aia cu pisicute din 1900 toamna ce se cred zmei. Apropo, un 7.5 e foarte plauzibil la ce cuplu ai si la rapoartele cutiei.
soboBN: mama, ce descoperire ! adevarul e ca radem-radem, dar felix poate sustine o acceleratie de 0.5G timp de 7 secunde. eu cu 1.6 benzinar am avut 0.8G mai putin de o secunda, in rest 0.5-0.4-0.3...si cu 0.2x am terminat sprintul pana la 100km/h in ceva mai mult de 10 secunde. daca felix imi da avans de 3 secunde, inseamna ca va termina cu 5-6 masini in fata lejerLast edited by Seba; 26 November 2008, 19:12.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment
-
5-6 masini nu mi-am luat nici de la vectra v6...Ar fi interesant sa mi-o iau asa aspru de la un alt logan
felix, ai grija de ea, sunt convins ca merge bine, dar stii tu care-i grija mea cu caii aia sub capota...Sa ai bafta de ei si sa nu se intample BANG-ul !Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Culmea e Seba ca mai pot sa ii dau ceva caluti. Ma intereses de niste interne...Am inteles ca este o firma prin Franta care ar produce.
Comment
-
Originally posted by Seba View Post5-6 masini nu mi-am luat nici de la vectra v6...Ar fi interesant sa mi-o iau asa aspru de la un alt logan
felix, ai grija de ea, sunt convins ca merge bine, dar stii tu care-i grija mea cu caii aia sub capota...Sa ai bafta de ei si sa nu se intample BANG-ul !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment