LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tinand cont ca golf 5 GTI,care are cutie DSG cu 2 ambreiaje,nu exista om care sa schimbe mai bine vitezele,scoate un pic sub 7...Conteaza )
    faptu ca a trecut la jante pe 16,dar are talon mai mic,rotile sunt un pic mai mici decat stock,oricum din ce am calculat eroarea era foarte mica,1% ...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Razvan_DUB View Post
      Uitati-va la Streulea cum ia 100km/h in 10s masurati pe vitezometru. Intrati la mine la my ride ca am si eu un filmulet cu masina, tot cam in 10s iau 100km/h. Si eu si streulea avem masinile remapate, deci aprox 85 cai. Nu mai fiti carcotasi. Tinand cont ca masina lui felix are peste 130 cp nu inteleg de ce n-ar lua suta in 7 secunde, tot pe vitezometru. In realitate, or fi 8s, dar ce mai conteaza?
      Daca e asa cum zici tu adica ca un dci de 65cp sau 70cp resoftat la 85cp respectiv 90cp de ce naiba si-o ea la orice ora si in orice conditii de la un 1.6 16v cu 105cp ca daca e sa ne luam dupa cum zici tu dci-ul tau si al lui streulea scoate 10 secunde 0-100km/h asta inseamna ca oricand esti egal cu un benzinar de 105cp.
      Voi cu o simpla resoftare ati reusit sa castigati 5 secunde faca de cat aveati stock de fabrica de la 15 secunde ati urcat la 10secunde
      Cand o sa faceti voi cu 85cp sau 90cp un benzinar de 105cp eu va dau masina mea gratis.
      Nu uitati un dci de 85cp face 0-100km/h in 13secunde...Ca sa ajungi la 10secunde mai ai nevoie de vreo 30cp.
      Iar pentru un 0-100km/h de 7 secunde cu un diesel de 1100kg eu zic ca e nevoie de un minim 150cp.

Comment

• Iar se ajunge la discutii aiurea pt ca unii nu citesc cum trebuie. Am zis o-100 pe vitezometru. Eu luam in 13s suta cu dci-ul stock pe vitezometru. S-a discutat de 190309830219 ori cum se fac testele 0-100 si in ce conditii si de aceea ies alte rezultate cand incercam noi. Iar felix tot pe vitezometru a calculat 0-100. Ce-o fi asa greu?

Comment

• Ma nu mai comparati rezultatele de pe vitezometru filmat cronometrat ,masurat cu centimetru sau cu ceasu cu alte date fixe date de fabrica si masurate precis.Faceti pe un gtech si vedeti acolo date...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Felix ma inclin in fata ta, nu am cuvinte, bravo......
            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Originally posted by Razvan_DUB View Post
              Iar se ajunge la discutii aiurea pt ca unii nu citesc cum trebuie. Am zis o-100 pe vitezometru. Eu luam in 13s suta cu dci-ul stock pe vitezometru. S-a discutat de 190309830219 ori cum se fac testele 0-100 si in ce conditii si de aceea ies alte rezultate cand incercam noi. Iar felix tot pe vitezometru a calculat 0-100. Ce-o fi asa greu?
              Cum adica nu citesc cum trebuie cand tu afirmi asa ceva:
              Originally posted by Razvan_DUB View Post
              "Uitati-va la Streulea cum ia 100km/h in 10s masurati pe vitezometru. Intrati la mine la my ride ca am si eu un filmulet cu masina, tot cam in 10s iau 100km/h. Si eu si streulea avem masinile remapate, deci aprox 85 cai. Nu mai fiti carcotasi. Tinand cont ca masina lui felix are peste 130 cp nu inteleg de ce n-ar lua suta in 7 secunde, tot pe vitezometru. In realitate, or fi 8s, dar ce mai conteaza?"
              Ce afirmi tu si toti care se lauda cu astfel de filmulete nu este real...Nu reflecta realitatea,cand constructorul dacia ti-a dat un timp oficial pe site-ul lor de 13secunde cu 85cp nu ai cum sa vii sa zici ca ai scos tu 10secunde,in primul rand ca e o diferenta enorma si al doilea rand practic imposibil sa ajungi la performanta aia cu numai 85cp.
              Daca e asa cum crezi,incearca la orice ora cu o masina care scoate performanta asa "zisa" obtinuta de tine si sa vezi cum te lasa in urma.

Comment

• Mergand pe principiul "cel mai destept cedeaza", iti dau dreptate supercar...Multumesc de felicitari si incurajari baieti. 7,5 chiar 7 e ceva.
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Ma refer la datele oficiale ale oricarui constructor de masini: Exista cineva care sa-mi dea un argument plauzibil de ce orice firma care construieste autovehicule ar da timpi de acelerare mai mari decat cei reali?Intradevar testele oficiale sunt facute sub niste reguli anume si e normal ca un sofer singur in masina si cu rezervorul aproape gol sa scoate un timp ceva mai bun decat cel oficial si asta in situatii exceptionale, nu oricum. Si eu aveam impresia ca prind 100 km/h in 2 secunde cu 437 de cai dar timpul oficial e de 4.5 secunde asa ca-s constient ca nu-s tata pilotilor!
                  Oricum ar fi, ce a realizat Felix este ceva onorabil si demn de respect asa ca va rog sa nu deviem discutia asa mult.
                  Last edited by darksid3; 2 December 2008, 13:10.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                    Mazda RX 8 , 0-100km/h in 6 sec......Si are fratilor motor rotativ(daca stiti ce e ala).....
                    Da, stim foarte bine ce e "ala". Si stim mult mai bine ca tine! SI iti spun si de ce, pentru ca in primul rand nu stii nici macar denumirea exacta a acestuia. Este "motor cu piston rotativ" nu <motor rotativ>, ca daca iti spuneam ca ii motor Wankel, cautai prin Google.

Comment

• Super tare masina felix te-am vazut odata pe la ghencea arata bestial
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Cea mai tare...Acum chiar ca le-ai inchis gura la toti carcotasii.
                        In curand vor trece de partea ta
                        Succes felix!

Comment

• Vor exista multi care nu o vor face ... Carcotasii tot carcotasi vor ramane . Dar ceea ce ai facut tu Felix din acel Loganel Rosu este de apreciat . Nu am vazut masina decat in poze , dar sunt sigur ca arata si mai spectaculos in realitate.
                          1.6 MPi Icy White

Comment

• Arata si se misca specatculos...Am vazut-o si eu de cateva ori...SUPERBA!!!

Comment

• Ca sunt 7 sau 8 secunde conteaza mai putin. Ideea principala e ca s-a plecat dintr-un punct cand masina avea 65 cp si suta in 15 sec. Tot respectul Felix pentru munca depusa.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Felicitari felix pentru munca depusa..Chiar esti un pasionat...Chiar daca nu am studiat mai indeaproape masina am vazut-o de vreo 2 ori trecand pe langa mine prin bucuresti..Bafta in continuare
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google