LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca sa iti dai seama cum merge masina trebuie sa o si conduci. Intr-un fel ii inteleg pe cei care nu cred, la inceput si mie mi-a venit greu de crezut. Felix e un om de cuvant si nu e genul de pers care sa vorbesca aiurea si mai ales sa se laude. Eu cred ca acest forum este pentru a ne prezenta masinile asa cum sunt, ce rost are sa ne mintim pe noi in primul rand apoi restul necunoscutilor sau cunoscutilor de pe acest forum. Super tare Felix! Aaa, inca ceva: BFF-u era pe 124 cp cand a fost facut filmuletul + Andrei in masina! Ieri s-a masurat masina in urma unei modificari care trebuia sa dea in bine dar din pacate de la 134 cp a tras-o in jos..Se va remedia!

Comment

• Cineva a zis pe un alt topic ca pe el nu-l intereseaza in cat timp prinde 100 sau ceva de genul asta, ideea acelui cineva era ca modificarile facute de Felix ar fi pentru "liniute" la semafor cu toti frustratii. Pentru acel cineva (mi se pare ca este "banat"), Felix participa la curse organizate unde chiar ii sunt necesare modificarile(ca sa nu mai spun de pasiunea de a modifica masina).
      Data viitoare cand mai vii la Braila, daca mai vii, nu ne plimbi si pe noi putin?
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Si pe mine plsss
        sigpic

Comment

• Mama , daca stiam acum cateva zile de Dl Razvan best car Aveo si Dl Brasovean . Pacat ca am intrat cam tarziu acilea .

Felix , lasa carcotasii , tu sa fii mandru , sunt banii si masina ta . Si eu mi-as dori sa pot face din DDF-ul meu ce ai facut tu din BFF . Dar nu pot ca merge nevasta-mea acum cu ea si ei nu-i place tuningareala . Apropo , mai stii cati bani ai bagat in ea ?
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Nu cred ca are rost sa vb despre bani. Nu stiu cat au costat modificarile dar cred ca daca aflu ma ia ameteala.

Oricum felicitari felix.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Mai bine sa nu spuna, probabil din nou se vor crea discutii aiurea.

Comment

• De ce ? Eu stiu ca de la 3000 iepuroi in sus a pierdut sirul .
                B -X X - DDF x 2

Comment

• Si bine s-a facut ca s-a pierdut sirul ... Niciodata cand faci ceeace a facut felix sa nu ti socoteala, dintr-un simplu motiv ... Intr-o zi cand te plictisesti si o iei razna de la stat o sa te uiti pe acea lista ... Constati ca ai bagat o caciula de bani si o sa incepi sa delirezi ... Ca mai bine faceai aia si nu asta si alte chestii ... Te apuca oftica si renunti la pasiune.

Cica era o vorba: In viata o sa regreti doar lucrurile pe care nu le faci si niciodata pe cele care le-ai facut, chiar daca ies ele rau.

Comment

• Buna vorba .
                    Last edited by FLORIN77; 4 December 2008, 14:01.
                    B -X X - DDF x 2

Comment

• Ba eu zic ca e important sa stii si cu ce costuri obtii o anume performanta. Sa bagi 5000 de euro intr-un logan ca sa te dai mare la semafoare si-n rest sa tremuri ca n-ai frane, vara sa mori ca n-ai clima, pe viraje sa tremuri ca subvireaza masina ca un audi din anii '80, nu mi se pare ok. Felix macar a umblat in bine la suspensii, frane, gume, etc, pe cand unii se multumesc doar cu caii sa fie "zmei" la semafor. Si pana la urma, conteaza cati bani bagi intr-o masina. Pt ca la un moment dat oricat ai baga, vine unu cu o masina mai usoara si cu un motor ce se preteaza mai bine la tuning, si iti da de-ti sar fulgii si atunci te oftici. Ca sa nu ajungi in situatia respectiva, e bine sa stii de la inceput unde vrei sa ajungi si unde sa zici "stop". Si intotdeauna iti faci calcule, altfel vei fi mereu dezamagit ca arunci banii aiurea, daca nu iti calculezi "miscarile". Nu-l vad pe felix un dement care sa vrea cu orice pret sa aiba cel mai sprinten logan si doar atat. Pt ca daca ar fi asa, nu s-ar gandi si la alta masina mai tare decat loganul. Si-o sa se gandeasca serios, va zic sigur, in momentul cand si-o va lua de la o masina care nu a fost facuta din start sa fie ceva senzational dar care are material de "tiganeala" mai bun ca loganul
                      dar pana atunci, bff still rulez...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Voi credeti ca cineva pasionat a pus pe hartie cati bani a bagat in masina ?Pentru ce?Oricum stie ca nu ii mai vede inapoi ...Nu conteaza cat s-a bagat,daca exista satisfactie
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Satisfactia nu poate fi evaluata . Dar ca fapt divers ...............
                          B -X X - DDF x 2

Comment

• Calcule incepi sa faci atunci cand tot bagi si nu iese nimic ... Dar in conditiile in care bagi si iese chiar nu te mai intereseaza ... Ai dat banu, si-a facut treaba banu, sanatate si la multi ani ... Trecem mai departe.

Comment

• Gandestete ca la benzinar bagi bani si de fiecare data and schimbi ceva ,obtii 2-3 cp max,pe care nu ii simti nicicum.Dar 2-3 cp de aici,2-3 din alta parte...Se strang...Da tot bagi bani . Diferenta o sa o observi cand te urci in unu stock.Problema asta nu se pune la diesel,unde se castiga enorm din turbo
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Folosind un citat destul de obisnuit in "zilele noastre" spune SATISFACTIA = PRICELESS
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google