LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu imi trebuie cat poate atat ii dau

Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca la el raspunzi!
    Last edited by Cezar; 9 January 2009, 18:27.

Comment

• Sper ca nu ati uitat BFF-u. O poza fresh de la intalnirea de azi.
      Attached Files
      Last edited by felixb; 10 January 2009, 19:46.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• degeaba felix...cu 1.6 8v cu cutie de 16v nu te-ai dat
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• aici am citit un reply ca la diesel ar face lag turbina daca pui BOV pe masina dar cum va explicati ca asta o pus pe un logan diesel BOV si uitati-va cum se tureaza :

ce ziceti ?
          ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• Bov-ul nu face lag, scade lagu'. Intre timp tipu ala din filmulet(imi este prieten) a dat jos Bov-ul...

Comment

• urmatorul BFF-Renault Clio RS-172 cp...+ ce va veni (caluti), tind spre 200cp
              Attached Files
              Last edited by felixb; 22 January 2009, 22:39.

Comment

• asa DA .... prea marfa ...
                ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• chiar asta? arata bine, din poze. dar tu stii mai bine ce cumperi. mai multe detalii pentru necunoscatori
                  sigpic

Comment

• Sa ai parte de Renault! A fost frumoasa si Dacia. Baga si tu o ultima poza cu BFF-u stock, inainte sa-l dai sa vedem diferenta!
                    @Bogdan_1984 cele mai importante detalii, motor 2.0l 16v, aspirat, 170cp stock, greutate caroserie 1000kg, raport kg/cp 5,8. 0-100km/h 7.1sec! Suna bine?!
                    Last edited by Bibi; 22 January 2009, 22:48.

Comment

• e interesant ca RS u are prindere in 4 prezoane stiam ca sunt in 5 , oricum supermasina racheta pe roti :P

oricum deschide alt topic cu viitorul BFF ca daca il lasi aici o sa bati si OTV u la rating ...
                      Last edited by MariusTm29; 22 January 2009, 22:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• frumos ;) ........ sa-l stapanesti sanatos ;) .......

Comment

• am si eu o intrebare...de ce ti-ai luat clio?
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pentru herghelie cred. Sa-l stapanesti sanatos.Cat la suta e alegerea lui Andrei?

Comment

• herghelie si potential bun de marire ! :P
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• hmmm..parca erai Turbo-Dieselar convins.
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google