If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Felicitari felix si mult succes cu noua ta masinuta.
Ceva detalii gen numar de kilometri, fostul proprietar, an fabricatie...etc ne poti da?
Bafta la tunarit
P.S. sper ca vei ramane activ pe forum.
Stiu frate ce timp iti da pe youtube.Dar a zis aici pe forum..ca era vremea naspa..plecarea de pe loc nu a fost foarte buna..si plus de asta era si fiu lui in dreapta .Recent am vazut pe youtube..zicea cineva..ca era cu mapa de 118 cp ("in acest film masina avea 118 cai si 260nm. ")
mai terminati, felix a spus ca avea 125 cand a facut filmuletul, daca tin eu bine minte. oricum, a scos un 8 si ceva curat ca lacrima...pe care nu prea aveti cum sa-l contestati. 7 sec parca e prea putin si pt mine, dar 8 e cat se poate de ok. oricum nu contesta nimeni ca masina nu trage bine. sobo, te invit sa scoti tu cu ce dizal de 85 de cai vrei, 10 secunde suta. nu iese nici daca o impingi. acum, v-as fi recunoscator sa terminati cu discutia asta, o pueti muta pe youtube, acolo nici nu va poate da vreun moderator warn...sper sa aveti atata minte cat sa nu va apucati si acolo de scandal sau sa va injurati...oricum befefeu' e pe cale de disparitie.
cum s-ar spune, tractorul a murit, traiasca polizorul ! discutiile despre loganul bff sper sa se termine aici, sau macar partea de contraziceri.
felix, asteptam topicul cu clio-ul...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
salut baieti !
am citit m-am mirat ,m-am minunat ca se poate asa ceva si acum ce sa aud ca 11-bff practic numai exista adica legenda acestui forum se vinde imi pare rau dar nu vreau sa fiu indiscret de ce il vinde intreb si eu ca omu ???
s-o vandut pentru ca :
1- proprietarul vrea mai multa putere, si BFF-ul cred ca ajunsese la limita puterii, cu internele stock.
2- din pacate orice masina are niste limite referitor la stabilitate, suspensie etc, iar BFF-ul iara ajunsese la maxim, suspensie sport, jante etc.
3- asta e, o ia de la capat cu alta masina, BFF ramanand inca "legenda acestui forum" ( de unde si pana unde asta nush sincer )
Una peste alta, o bagat bani in ea cu caru, s-o distrat cu ea cat o mers, acum se inchide acest capitol, si se deschide cel cu Clio RS...abea astept sa vad ce-o sa iasa din "aia mica" !!!
Bafta felix! mai vorbim cand mai ajung la bucale.
Am vazut ca toate piesele de pe masina care le-ai vandut, le-ai inlocuit cu piese stock.Cu motorul ce-ai facut?Cum ai vandut masina?Cu 133 cp sau cu 65cp?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment