LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari felix si mult succes cu noua ta masinuta.
    Ceva detalii gen numar de kilometri, fostul proprietar, an fabricatie...etc ne poti da?
    Bafta la tunarit
    P.S. sper ca vei ramane activ pe forum.

Comment

• Stiu frate ce timp iti da pe youtube.Dar a zis aici pe forum..ca era vremea naspa..plecarea de pe loc nu a fost foarte buna..si plus de asta era si fiu lui in dreapta .Recent am vazut pe youtube..zicea cineva..ca era cu mapa de 118 cp ("in acest film masina avea 118 cai si 260nm. ")
      Cumpar volan de Duster

Comment

• mai terminati, felix a spus ca avea 125 cand a facut filmuletul, daca tin eu bine minte. oricum, a scos un 8 si ceva curat ca lacrima...pe care nu prea aveti cum sa-l contestati. 7 sec parca e prea putin si pt mine, dar 8 e cat se poate de ok. oricum nu contesta nimeni ca masina nu trage bine. sobo, te invit sa scoti tu cu ce dizal de 85 de cai vrei, 10 secunde suta. nu iese nici daca o impingi. acum, v-as fi recunoscator sa terminati cu discutia asta, o pueti muta pe youtube, acolo nici nu va poate da vreun moderator warn...sper sa aveti atata minte cat sa nu va apucati si acolo de scandal sau sa va injurati...oricum befefeu' e pe cale de disparitie.
        cum s-ar spune, tractorul a murit, traiasca polizorul ! discutiile despre loganul bff sper sa se termine aici, sau macar partea de contraziceri.
        felix, asteptam topicul cu clio-ul...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deci sa inteleg ca BFF-ul l-ai dat???..oricum sa stapanesti sanatos noua masina ...o alegere buna Clio parerea mea
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• Ce bucurosi sunt "individiosi" ca nu mai are cine sa ii calce pe coada cu un tractoras de 65cp....
            sigpic

Comment

• Sa o spanesti sanatos si sa te bucuri de accelerare......
              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• salut baieti !
                am citit m-am mirat ,m-am minunat ca se poate asa ceva si acum ce sa aud ca 11-bff practic numai exista adica legenda acestui forum se vinde imi pare rau dar nu vreau sa fiu indiscret de ce il vinde intreb si eu ca omu ???

Comment

• @gelica75, s-a vandut masina deja, am aflat asta de la intalnire, mi-as fi dorit sa o vad in realitate, eu si cu tamu
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• pacat frate ca sa facut atatea valuri pe acest forum referitor la bff de ziceai ca a venit un tunami .

Comment

• s-o vandut pentru ca :
                      1- proprietarul vrea mai multa putere, si BFF-ul cred ca ajunsese la limita puterii, cu internele stock.
                      2- din pacate orice masina are niste limite referitor la stabilitate, suspensie etc, iar BFF-ul iara ajunsese la maxim, suspensie sport, jante etc.
                      3- asta e, o ia de la capat cu alta masina, BFF ramanand inca "legenda acestui forum" ( de unde si pana unde asta nush sincer )

Una peste alta, o bagat bani in ea cu caru, s-o distrat cu ea cat o mers, acum se inchide acest capitol, si se deschide cel cu Clio RS...abea astept sa vad ce-o sa iasa din "aia mica" !!!
                      Bafta felix! mai vorbim cand mai ajung la bucale.
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Am vazut ca toate piesele de pe masina care le-ai vandut, le-ai inlocuit cu piese stock.Cu motorul ce-ai facut?Cum ai vandut masina?Cu 133 cp sau cu 65cp?
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• Masina a ramas pe resoftare.

Comment

• Originally posted by bolo View Post
                            3- asta e, o ia de la capat cu alta masina, BFF ramanand inca "legenda acestui forum" ( de unde si pana unde asta nush sincer )
                            poate pentru ca BFF-ul asta a 'batut' la liniute masini straine?
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pai da bolo este o mare legenda si pana mai se incumeta cineva sa bata recordul lui bff asa va ramane o mare realizare.

Comment

• tare masina...sper sa o vad totusi TURBO
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google