andreydci..pe resoftare adica numai 85 cp?
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
era etalon, era la liniute tare rau, luand masini straine...dar mi se pare un pic cam mult sa fie legenda acestui forum...parerea mea...
raspunsul meu venise pentru ca mi s-o parut ceva un pic deplasat, iar acum vad :
gelica75 - pacat frate ca sa facut atatea valuri pe acest forum referitor la bff de ziceai ca a venit un tunami .
si apoi iara gelica75 :
pai da bolo este o mare legenda si pana mai se incumeta cineva sa bata recordul lui bff asa va ramane o mare realizare.
adica se contrazice intr-un fel...intai ca ce atata tamtam, si apoi cum ca este scula de bascula BFF-ul...
daca nu merge si is offtopic, scuzele de rigoare...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by gelica75 View Posteste o mare legenda si pana mai se incumeta cineva sa bata recordul lui bff asa va ramane o mare realizare.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
da bolo stiu ca esti putin in incurcatura si eu la inceput nu imi venea sa cred ce poate masina am citit si m-am lamurit cu totul si de aceea am spus de valuri pt vreo 3 sau 4 useri au sarit contra mea sa citesc si dupa aceea sa vb acum intelegi daca mai este ceva de inteles ?
Comment
-
Comment