LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• andreydci..pe resoftare adica numai 85 cp?
    Cumpar volan de Duster

Comment

• In jur de 90-93

Comment

• Sa stapaniti sanatosi noua achizitie - ca nu am apucat - Buna alegere ati facut si Da ati facut senzatie BFF era etalon dupa parerea mea .
        1.6 MPi Icy White

Comment

• era etalon, era la liniute tare rau, luand masini straine...dar mi se pare un pic cam mult sa fie legenda acestui forum...parerea mea...
          raspunsul meu venise pentru ca mi s-o parut ceva un pic deplasat, iar acum vad :
          gelica75 - pacat frate ca sa facut atatea valuri pe acest forum referitor la bff de ziceai ca a venit un tunami .
          si apoi iara gelica75 :
          pai da bolo este o mare legenda si pana mai se incumeta cineva sa bata recordul lui bff asa va ramane o mare realizare.
          adica se contrazice intr-un fel...intai ca ce atata tamtam, si apoi cum ca este scula de bascula BFF-ul...
          daca nu merge si is offtopic, scuzele de rigoare...
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Originally posted by gelica75 View Post
            este o mare legenda si pana mai se incumeta cineva sa bata recordul lui bff asa va ramane o mare realizare.
            Mai citeste topicurile pe la My Ride si vezi ce masina bate recordu lu' bff ..... CJ 25 BBI injur la vreo 135-140cp....
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Tare Tudor_Cj, ia intreaba-l tu pe Bogdan TOT ce a facut la masina si de unde stie,si pe urma sa imi zici si mie ce ti-a spus.
              Salut!

Comment

• de ce nu inchideti voi topicul asta daca oricum masina s-a vandut ca numai in contradictoriu vorbiti si nu vad rostu .
                ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• da bolo stiu ca esti putin in incurcatura si eu la inceput nu imi venea sa cred ce poate masina am citit si m-am lamurit cu totul si de aceea am spus de valuri pt vreo 3 sau 4 useri au sarit contra mea sa citesc si dupa aceea sa vb acum intelegi daca mai este ceva de inteles ?

Comment

• Marius nu vorbeste nimeni in cotradictoriu fiecare isi da cu parerea,de asta este un forum.Accepti si raul si bunul!

Rog sa se inchida acest thread,masina s-a vandut nu mai are rost sa se tina deschis.
                    Last edited by Andrey RS; 28 January 2009, 11:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google