B-04-jpk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut si bine ai venit! Ptr inceput iti pot sugera sa scapi de mataniile acelea de pe parbriz. Le poti pune frumusel in cotiera Capota este vopsita sau colant? ( arata interesant ).
    Pleoapele ai de gand sa le vopsesti la culoarea caroseriei? Cari ceva cu acel portbagaj ? in caz contrar l-as da jos...! Imi place mp3-ul/ dvd ( nu sh exact ce este ) si as renunta la partea cromata a barii fata!

Numai bine
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

salut, pleoapele sunt din folie 3M carbon la fel ca si pe stalpi iar pe capota este folie , si casetofonul este DVD in dash , abia m-am intors de la munte si nu am apucat sa scot portbagajul.
      PS: m-am conformat si am dat jos "mataniile" de pe parbriz ) , urmeaza bara cromata din fata .
      respect!
      Logan

Comment

bine ai venit printre noi ! ! ! Frumoasa masina imi place, mai ales ca vad ca iti plac "gadgeturile" ca dvd in dash, gps, boxe si alte alea. Respect ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

frumos albastrul de la planeta aia. este reflectorizant sau fluorescent?
          sigpic

Comment

Bine ai venit, de acum incepi sa bagi bani in masina...Ai ce invata de pe forum !!
            Numai bine si bafta in ceea ce ti-ai propus !!
            sigpic

Comment

Fa-ma sa inteleg,ai avut bani sa-ti iei dvd,cotiera,gps etc si n-ai avut bani sa ai AC ?
              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

pai alea poate le-a luat treptat...ac trebuia cumparat atunci...poate omu n-a avut atunci bani
                low....&.....slow

Comment

Lasa aeru...ca vara deschizi geamurile nu-i problema...Da servo are? Ca si tata are la fel(fara geamuri, fara aer) si n-are servo..si trage de volan....;))

Comment

salutare si bine ai venit printre noi
                    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

sa inteleg ca masina e un Preferance ? dupa capace nu cred ca e ambiance

Comment

Originally posted by amg View Post
                        Fa-ma sa inteleg,ai avut bani sa-ti iei dvd,cotiera,gps etc si n-ai avut bani sa ai AC ?
                        De atatia bani am dispus la vremea respectiva, mai ales ca eu eram cu constructia casei neterminata si am preferat sa bag in casa bani decat sa dau pe un AC.
                        Originally posted by alex_comisaru View Post
                        sa inteleg ca masina e un Preferance ? dupa capace nu cred ca e ambiance
                        Masina este ambiance,capacele erau pe masina cand am luat-o, bordul este de Prestige, am activat CB si am facut o remapare , urmeaza sa ii pun un filtru sport si o evacuare pe masura, de cand cu criza asta am lasat-o mai moale ca vroiam eu sa fac mult mai multe, dar usor usor o sa fac ce mi-am propus ;)
                        Respect!!
                        Logan

Comment

Lasa ca e mai bine fara A/C, trage mai bine, eu am A/C si nu prea-l folosesc ca nu simt nevoia. Inca un sfat de la mine pe langa cele ale colegilor de sus, ai putea vopsi consola centrala in negru. Bafta!
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Imi place masina , e acceasi culoare ca a mea.Pleoapele le-ai facut tu din folie?Imi plac ceasurile, dvd-ul,folia pe stalpi.Apropo...se simte cu resoftarea,unde ai facut-o si cat te-a costat?
                            Numa' bine!!
                            Tinc fest !!

Comment

Remaparea este facuta la Doc(Dimsport), si ma costat 150 ron, diferenta foarte mare nu este, dar avand in vedere ca suma nu este una exorbitanta eu zic ca merita, pleoapele sunt puse de niste baieti priceputi(eu doar m-am uitat la ei si am comentat) :P
                              Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google