Originally posted by FANE_CLK
View Post
B 14 NMD - Logansky
Collapse
X
-
-
am vrut sa ii fac clean dar nu s-a putut din pacate .
voi vopsi siglele cu logan si 1.6mpi cu negru si emblema mare cu dacia.
as vrea sa vopsesc si butucul dar nu ma pricep sa il scot
Comment
-
am si eu nevoie de o parere.
cum sa fac cromul de pe masca : negru mat sau culoarea masinii?Attached Files
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postdaca-l da jos, ramane negru nu ? eu zic in culoarea masinii si schimbata emblema ( pus autocolant )
Comment
-
Originally posted by FANE_CLK View PostDaca a fost grila neagra...ce e sub crom e negru.. daca e culoarea masinii .. ramane culoarea masinii...
astazi am reusit sa vopsesc toate emblemele de pe portbagaj si sigla de pe bara fata. de scos se scoate usor cand o pui la loc e un pic mai greu. trebuie o surubelnita lunga si multa rabdare.
Comment
-
poze pe o lumina mai buna si un pic de black edition
Comment
-
de ce toti vor sa ajunga la o anumita echipare? wrc zice ca mai are un pic pana la prestige, tu pana la black edition..e noua moda ?))
sau vrei sa o vopsesti neagra ? :>:>" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postde ce toti vor sa ajunga la o anumita echipare? wrc zice ca mai are un pic pana la prestige, tu pana la black edition..e noua moda ?))
sau vrei sa o vopsesti neagra ? :>:>
ma gandeam sa le fac albe (glumeam).
decat crom mai bine negru .
Comment
-
Originally posted by Kalimera22 View PostFoarte frumos cu barile in culoarea caroseriei.Ce planuri mai ai?
Comment
Comment