cati j au jantele si ce cauciucuri merg
B 14 NMD - Logansky
Collapse
X
-
jantele sunt pe 15. din cate am inteles trebuie sa schimb anvelopele din cauza faptului ca sunt jantele mai late cu 5 cm sau ceva de genu
Comment
-
au venit si jantele. am atasat o poza.
astept vara sa le montezAttached Files
Comment
-
ms.
au fost 705 ron cu tot cu prezoane
Comment
-
multumesc. sa fie.
abia astept sa vina vara sa le montez
Comment
-
Originally posted by fane1990 View PostFrumoase..si ieftine..daca tot stau degeaba pana la primavara..poate t gandesti sa le vopsesti..o combinatie cu negru ..
da asta mi-a trecut si mie prin cap. dar sa vopsesc 3 spite nu prea ar iesi o steluta cat de cat ok. forma ar fi un pic ciudata. incerc sa ma gandesc la un model.
app cineva care se ocupa cu asa ceva cunosti? nu as vrea sa folosesc spray iar la ceva timp sa sara.
oricum esential este sa le vad pe masina . odata cu jantele astea vor veni si niste anvelope noi. ma gandeam la ceva cu talonul mai mic. sa vedem ce si cum.
Comment
-
maine ne punem incaltari noi : gume + noile jante abia astept . postez maine ceva poze
Comment
-
Cum ziceam au venit incaltarile :
JANTE SSW + ANVELOPE AMERICA
Comment
-
da mikelangelo seamana. iti multumesc pt vt.
au fost montate de administrator sa nu se mai blocheze aleea de la scara iar la mine intre blocuri treci pe langa masini milimetric asa ca nu risc sa o gasesc lovita .
oricum buna ideea ).
mai am de vopsit tamburi pe spate rosu.
Comment
-
ms icstream_no1. si mie imi plac. imi era un pic cam teama ca vor parea mici pe masina dar arata ideal pt mine cel putin .
chiar nu credeam ca o pereche de jante schimba aspectul atat de mult
Comment
Comment