Mishto masina , pe culoarea asta si cu gentile noi arata super, sa-l folosesti sanatos si spor la tunarit in continuare, bafta colega sky.
B 14 NMD - Logansky
Collapse
X
-
multumesc blacired. incerc si eu sa ii imbunatatesc aspesctul dar e de lucru si multi bani . mai ales cand vrei sa faci ceva si sa nu te carpesti
Comment
-
Originally posted by Ady-bac View Postfrumoase jantele dar parca ar merge o buza vopsita ceva negru
ma ajuta cineva cu un VT ?
Comment
-
2 poze noi de paste cand am fost la tara .
ce imi recomandati : stopuri cu leduri sau folie ?
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View PostAmandoua
Pune folie mai intai,ca vine vara.
Auzi, la inmatriculare,cum ai facut de ti-au lasat numarul cu spatiu intre litere?
am avut o cunostinta cand mi-am facut numerele. dar mai nou se fac si la cele normale cel putin asa am auzit
Comment
-
pana la urma folia pe fata este legala sau nu? am citit la pareri de sunt foarte confuz
Comment
-
In lege zice asa: este interzisa aplicarea de folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta sau pe geamurile laterale care restrâng sau estompeaza vizibilitatea, atât din interior cât si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator.
Atat,deci,ai voie!
Nu spune nimeni ca este vreo diferenta intre fata si spate!
Comment
-
din ce am citit in lege ai voie sa pui pe luneta si geamurile laterale atata timp cat sunt omologate
Comment
-
73% transparenta pe fata - adica se vede tot si 5 % transparenta spate+ luneta. Intrebati la R.A.R.
ps: cu politistii m-am lamurit , i-am intrebat cat e nr maxim de decibeli care scoate un motor/evacuare si raspunsul a fost sec : nu stiu ! poftim cultura
pps: pune-i folie, eu zic ca se merita ;)
bafta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment