Husele nu prea imi plac sunt prea flu..flu.. sper ca ai inteles.
B 14 NMD - Logansky
Collapse
X
-
Originally posted by FANE_CLK View PostHusele nu prea imi plac sunt prea flu..flu.. sper ca ai inteles.
fane le-am luat pentru culoare. imi deschide interiorul si asta imi place.
Comment
-
masina a primit un nou casetofon:
sony GT33U cu usb
Comment
-
poze cu noul casetofon
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postfoarte misto mp3-ul, mai ales ca are si usb + ca are si culoarea identica cu cea a bordului ! ! !
pretul este acceptabil 380 de ron. Oferta era si cu un stick de 2 gb cadou dar se pare ca lipseste.
Am avut eu un stick de 4 gb tot sony .
Culoarea mi-a placut de cand l-am vazut negru mat
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostVad ca ti ars un bec la butonul de la geamul din stanga... Eu ti-as sugera sa le schimbi si la celelalte butoane cu becuri cu lumina alba. Se vede mai frumos
nu stiu ce sa aleg: ace rosii fundal alb sau ace rosii fundal albastru.
un mic plan de viitor:
doar dungile de cup simple sau si adaosul la care am venit eu cu ideea ? ii multumesc lui Mikelangelo pt vt. o sa urmeze si stickerulLast edited by sKyb0y; 3 June 2010, 23:24.
Comment
-
Cel mai bine cred ca ar fi sa faci ceasurile albe si acele rosii,am albastre cu ace rosii dar in momentul de fata mi se pare cea mai buna combinatie alb cu rosu fata de rosu si albastru.Trimite-mi Pm daca vrei poze cu ambele combinatii de culori sa vezi care iti place mai mult.Dungile ai putea sa le faci un pic mai late si sa le lipesti la cativa cm de bandou,eu zic ca ar da mai bine asa.Last edited by dan.moraru; 3 June 2010, 23:58.
Comment
-
ms de sfat dan. oricum pe lateral voi lasa o mica distanta intre bandou si dungi. o sa iau si in considerare propunerea sa le fac mai late.
Comment
-
a mai trecut o vara peste mine si am ajuns la varsta de 22 de ani .
sper sa fiu mai intelept de acum inainte
Comment
-
am cam lipsit de pe forum din cauza unor probleme de familie.
am revenit.
momentan masina a ramas la fel lipsa fondurilor ..... dar se pare ca bucurestiul e plin de tarani.
astazi mi-au furat capacelele ventil care erau culoarea masini
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Posthahaha nu credeam ca se mai fura asa ceva in ziua de azi...
Comment
Comment