B - 9 7 - GeMeVe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nasol ! ... mai bine pastreaza bara asta daca e originala, decat sa iti de-a una "made in turcia" si sa vina ca naiba ...bafta !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Anul trecut am schimbat-o ca tot cam in acelasi loc am fost lovit doar ca un pic mai jos
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

• georgele schimb`o ma , poate faci o spaga si vopsesti integral , se merita , ai vazut la mine cum era si au schimbat`o.
        am dus`o la hyundai , toate piesele originale , dar poti sa le zici din star sa aduca original.
        DNY , daca tu ai luat teapa cu firma respectiva , asta nu inseamna ca toti au aceasi soarta.

Comment

• nu pot sa spun ca am luat teapa! vopseaua a iesit la fel de bine ca din fabrica si cu bara m-am descurcat si am una tot originala + ca in 2 zile a fost gata masina (cu tot cu accept de plata)
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• urat incident,imi pare rau
            AdY_JmL_2015

Comment

• Dupa o scurta retrospectiva a anului trecut mi-am dat seama ca a fost cel mai bun din punct de vedere al investitiilor , masinuta a primit cele mai multe modificari din cei 5 ani de cand o am
              Ca si achizitii majore pot trece jantele , arcurile sport , sistemul audio (statie + subwoofer) si evacuarea intermediara si finala + mici modificari de confort - piele pe volan , consola PH2 , suport ochelari , incalzire in scaune ,softul schimbat (Dimsport) , lumini suplimentare dispay bord
              Nu pot sa spun decat ca a fost un an bun avand in vedere ca e criza
              Masina urmeaza sa intre in reparatie luni pentru a rezolva dauna si cine stie ce imi va mai veni in cap sa modific...un lucru e cert cand da caldura trebuie sa dau bordul jos ca nu il mai suport
              sigpic

Comment

• de ce nu l mai suporti ce are?
                AdY_JmL_2015

Comment

• Bine ca se face, sa iasa binee!

La primavara vreau sa te vad cum tragi de volan, iti pui si tu aparat taxi?
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Alex la tine o sa vin cand dau bordul jos ca ai experienta in domeniu dau o butelie de gaz

@insctrem - bordul face zgomot nu stiu ce e pe acolo
                    sigpic

Comment

• Originally posted by gmv97 View Post
                      Dupa o scurta retrospectiva a anului trecut mi-am dat seama ca a fost cel mai bun din punct de vedere al investitiilor , masinuta a primit cele mai multe modificari din cei 5 ani de cand o am
                      Ca si achizitii majore pot trece jantele , arcurile sport , sistemul audio (statie + subwoofer) si evacuarea intermediara si finala + mici modificari de confort - piele pe volan , consola PH2 , suport ochelari , incalzire in scaune ,softul schimbat (Dimsport) , lumini suplimentare dispay bord
                      Nu pot sa spun decat ca a fost un an bun avand in vedere ca e criza
                      Masina urmeaza sa intre in reparatie luni pentru a rezolva dauna si cine stie ce imi va mai veni in cap sa modific...un lucru e cert cand da caldura trebuie sa dau bordul jos ca nu il mai suport
                      baga si tu ceva poze din interior, sa vedem si noi noile achizitii din anul de criza
                      lipsa text

Comment

• Disecam tot si vedem cine/ce face zgomot. Ai vreun popor de greieri).
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Ieri am luat masina din service ... sunt multumit de cum a iesit (adica la culoare cu restul masinii ) si de faptul ca am dus masina luni si joi era gata .
                          Pana la urma costul total a fost ~1800 lei aripa indreptata si vopsita , iar bara spate inlocuita
                          sigpic

Comment

• Si la sfarasitul acestei saptamanii masina va intra il lucru 2 mici modificari am in plan ....sper sa am timp sa rezolv totul in weekend
                            sigpic

Comment

• Niste poze cu una dintre achizitii
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• ce frumos se vede
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google