nasol ! ... mai bine pastreaza bara asta daca e originala, decat sa iti de-a una "made in turcia" si sa vina ca naiba ...bafta !
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
-
georgele schimb`o ma , poate faci o spaga si vopsesti integral , se merita , ai vazut la mine cum era si au schimbat`o.
am dus`o la hyundai , toate piesele originale , dar poti sa le zici din star sa aduca original.
DNY , daca tu ai luat teapa cu firma respectiva , asta nu inseamna ca toti au aceasi soarta.
Comment
-
nu pot sa spun ca am luat teapa! vopseaua a iesit la fel de bine ca din fabrica si cu bara m-am descurcat si am una tot originala + ca in 2 zile a fost gata masina (cu tot cu accept de plata)
Comment
-
Dupa o scurta retrospectiva a anului trecut mi-am dat seama ca a fost cel mai bun din punct de vedere al investitiilor , masinuta a primit cele mai multe modificari din cei 5 ani de cand o am
Ca si achizitii majore pot trece jantele , arcurile sport , sistemul audio (statie + subwoofer) si evacuarea intermediara si finala + mici modificari de confort - piele pe volan , consola PH2 , suport ochelari , incalzire in scaune ,softul schimbat (Dimsport) , lumini suplimentare dispay bord
Nu pot sa spun decat ca a fost un an bun avand in vedere ca e criza
Masina urmeaza sa intre in reparatie luni pentru a rezolva dauna si cine stie ce imi va mai veni in cap sa modific...un lucru e cert cand da caldura trebuie sa dau bordul jos ca nu il mai suportIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Bine ca se face, sa iasa binee!
La primavara vreau sa te vad cum tragi de volan, iti pui si tu aparat taxi?
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostDupa o scurta retrospectiva a anului trecut mi-am dat seama ca a fost cel mai bun din punct de vedere al investitiilor , masinuta a primit cele mai multe modificari din cei 5 ani de cand o am
Ca si achizitii majore pot trece jantele , arcurile sport , sistemul audio (statie + subwoofer) si evacuarea intermediara si finala + mici modificari de confort - piele pe volan , consola PH2 , suport ochelari , incalzire in scaune ,softul schimbat (Dimsport) , lumini suplimentare dispay bord
Nu pot sa spun decat ca a fost un an bun avand in vedere ca e criza
Masina urmeaza sa intre in reparatie luni pentru a rezolva dauna si cine stie ce imi va mai veni in cap sa modific...un lucru e cert cand da caldura trebuie sa dau bordul jos ca nu il mai suportlipsa text
Comment
-
Disecam tot si vedem cine/ce face zgomot. Ai vreun popor de greieri).
Comment
-
Ieri am luat masina din service ... sunt multumit de cum a iesit (adica la culoare cu restul masinii ) si de faptul ca am dus masina luni si joi era gata .
Pana la urma costul total a fost ~1800 lei aripa indreptata si vopsita , iar bara spate inlocuitaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Niste poze cu una dintre achizitiiIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
Comment