O sa se sature si de eibach,si de bara de mcv..si le da jos
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
-
Originally posted by razvanamza View Postcum e cu eibach? zdruncina ca HR-urile sau ca alea stock?
Pai sunt undeva la mijloc
Matheo pe tine te mai las un pic sa te distrezi ca ai suferit prea mult pana acum ...dar stai linistit ca tot gasesc eu cevaLast edited by gmv97; 12 July 2011, 09:52.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Eu4yas View PostCe vrei sa demonstrezi tu aici e nu stiu ce. Daca el asa a vrut sa-si ia 1.4 si-a luat 1.4. Care e problema?
Tu de ce ti-ai luat 1.6 si nu ti-ai luat 2.0?
Comment
-
maine poimaine cei cu 1.4 o sa ajunga sa fie urecheati pentru alegerea facuta )
1. taxe si impozite mici
2. diferenta de putere de la 1.4 la 1.6 nu este exagerata
3. cost mai mic de achizitie
mai continui.... ?
parca am compara 1.4 75 cai cu un motor de minim 150 cai...pff n-ai vazut asa ceva
ps. nu stiu cum naiba nu-s luat la caterinci aia cu golfuri 4 cu motoare de 1.4, 75 cai , skoda fabia de 75 cai , opeluluri de 1,2 , ibiza , cordoba cu motoare de le bagi intr-o punga....Last edited by Thejock3r; 12 July 2011, 18:52.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
aaa....deci caii alora sunt mai "frumosh" .... nteles acum! Propun ca inginerii de la Dacia sa fie amendati si judecati in stare de libertate ptr ca au avut "2peul" sa scoata pe piata motorul asta jalnic de 1.4 mpi!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment