sa fie primite GMV-ule, cred ca apelez si eu la Matheo in curand pentru un upgrade la maneta...
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
Originally posted by evali_daniel View Postsa fie primite GMV-ule, cred ca apelez si eu la Matheo in curand pentru un upgrade la maneta...
+ o poza de la munca cu agregatulAttached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am reusit sa trec la echipamentul de vara + 2 poze "before and after"In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Poze de pe plaiuri rurale
@dany - anvelopele sunt vredestein T Trac 185/65 R 15 ...scuze pentru ca am postat asa tarziuIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Ca sa mai aduc un pic threadul la viata postez si eu ultimele noutati:
- Montat instalatie gpl BRC Sequent 24.11
- Montat deflector aer bara fata
Urmeaza un bad boy (ma chinui de 2 ani sa il fac) dupa care masina va intra la vopsit integral culoarea fiind visiniul de pe PH2 care este un pic mai deschis fata de ce am eu .
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Consumul pe Gpl este mai mare dar renteaza pentru ca este la jumatate fata de benzina . In weekendul asta am fost plecat din Bucuresti si am facut 770 km si am alimentat 58 l de Gpl (7.5 % consum mediu) in conditiile in care am avut masina plina si am prins si serpentine si un pic de autostrada + cateva drumuri scurte unde viteza maxima a fost de 30 km/h . Eu sunt foarte multumit avand in vedere ca am cheltuit 175 lei :d
@PCH - masina ramane sper ca pana la inceputul anului sa mai achizitionez una (Skoda Octavi Tour 1.9)In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am inteles. Cam cu cat va creste consumul pe GPL? Ai simtit ceva schimbari in comportamentul motorului (ma refer la performante)? Unde ai montat instalatia?
Avand in vedere pretul exagerat la benzolului, s-ar putea sa nu am incotro si sa vad ce alternative am in afara de mersul pe jos de care m-am plictisit....
Comment
Comment