If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Revin dupa ceva vreme de cand nu am mai scris pe aici cu niste poze de la distributie care noroc ca a dat ceva semne ca ar avea probleme ca altfel mi-as fi dat seama cand vedeam supapele in oglinda retorvizoare . In alta ordine de idei am ajuns la concluzia ca nu mai cumpar piese aftermarket. Pozele vorbesc de la sine... curea distributie Febi la 10 dinti avea mici fisuri , rola intinzatoare cu joc foarte mare ..a pierdut vaselina din interior (nu stiu cum se numeste pentru ca nu se mai vede) + pompa apa cu joc in ax (din cauza ei aproape ca sarea distributia de pe role...cureaua calca cam 1mm in afara pinionului de la axul cu came ) + niste depuneri ciudate (posibil de la lichidul de racire ??? care a fost rosu desi dacia recomanda verde) toate acestea dupa 2 ani si 30.000 km rulati de la inlocuirea pieselor
In rest daca tot am desfacut distributia am reglat si tachetii ....zgomotul s-a redus simtitor (pe evacuare aveau joc mare , pe admisie erau ca din fabrica )
Sincer am avut noroc ca facea zgomot ...ca asa m-am hotarat sa o verific. Dani in perioada aia cand am facut distributia nu faceam diferenta intre piese... cel de la are am luat kitul si pompa de apa a zis ca sunt de origine si de fapt nu a prea fost asa
Acum e totul ok ...mai am de facut mici retusuri ...dar sincer masina acum merge ca atunci cand era noua ...nu credeam ca de la o distributie pot sa apara atat de multe simptome ...oricum eu ma bucur ca nu s-a rupt
P.s - Multumesc pentru promtitudine
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
reglat si eu tachetii azi, dar tremuriciul persista. mecanicul banuieste un alternator sau pompa de apa/rola mai "lenesa". ma bucur ca ai scapat de necaz.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment