sa fie primite GMV-ule, cred ca apelez si eu la Matheo in curand pentru un upgrade la maneta...
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
Originally posted by evali_daniel View Postsa fie primite GMV-ule, cred ca apelez si eu la Matheo in curand pentru un upgrade la maneta...
+ o poza de la munca cu agregatulAttached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am reusit sa trec la echipamentul de vara + 2 poze "before and after"In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Poze de pe plaiuri rurale
@dany - anvelopele sunt vredestein T Trac 185/65 R 15 ...scuze pentru ca am postat asa tarziuIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Ca sa mai aduc un pic threadul la viata postez si eu ultimele noutati :
- Montat instalatie gpl BRC Sequent 24.11
- Montat deflector aer bara fata
Urmeaza un bad boy (ma chinui de 2 ani sa il fac ) dupa care masina va intra la vopsit integral culoarea fiind visiniul de pe PH2 care este un pic mai deschis fata de ce am eu .In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Consumul pe Gpl este mai mare dar renteaza pentru ca este la jumatate fata de benzina . In weekendul asta am fost plecat din Bucuresti si am facut 770 km si am alimentat 58 l de Gpl (7.5 % consum mediu) in conditiile in care am avut masina plina si am prins si serpentine si un pic de autostrada + cateva drumuri scurte unde viteza maxima a fost de 30 km/h . Eu sunt foarte multumit avand in vedere ca am cheltuit 175 lei :d
@PCH - masina ramane sper ca pana la inceputul anului sa mai achizitionez una (Skoda Octavi Tour 1.9)In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am inteles. Cam cu cat va creste consumul pe GPL? Ai simtit ceva schimbari in comportamentul motorului (ma refer la performante)? Unde ai montat instalatia?
Avand in vedere pretul exagerat la benzolului, s-ar putea sa nu am incotro si sa vad ce alternative am in afara de mersul pe jos de care m-am plictisit....
Comment
Comment