Poze cu noile achizitii.....la care se mai adauga si o nuca schimbator modelul nou ....si in cel mai scurt timp o prelungire de bara cum este la Sandero
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
Ultimele achizitii ....montat amplificator si subwoofer jbl....montat a doua plafoniera (multumiri lui Cosmin CGK) + suport ochelari.....ramane sa mai montez cateva butoane cu lumina (deschidere portbagaj + alimentare statie) in cel mai scurt timp...asta daca nu se razgandeste Matheo ....poze in cel mai scurt timp (adica cand voi avea net acasa )Last edited by gmv97; 18 March 2010, 11:58.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Poze.......................In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
tinere , uite asa ceva iti trebuie sa ma depasesti asearaAttached Files
Comment
-
Lasa mah ca mai e timp......eu am crezut ca ne dam la distractie ........dar tu nu .....te dadeai de zicai ca esti in campionat.......o sa vezi tu data viitoare ...cand o sa iti dau flashuri sa eliberezi caleaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Pai am mai zis ....vreau volan de PH2 Prestige cum are Canto si incalzire in scaune ...+ mici chestii care au aparut ...trebuie sa inlocuiesc capetele de bara , discuri frana si placuteIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Mai draga...mie imi place masina lu GICA ca e intretinuta nene....bravo nenea....astept sa vedem ce mai faci tu la remapatsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment