Im drum spre Brasov masinuta mea a schimbat prefixul
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
-
Montat azi discuri frana si placute Febi + capete de bara Delphi (by DaciaShop) cu ajutorul lui Cosmin sub atenta observatie a domnului MCD Toate modificacarile sau mai bine zis inlocuirile au fost realizate la FOF Tuning Center (adica in fata portii ) urmate de un bine meritat gratar si o scurta partida de tenis de masa ...poze mai tarziu daca se indura CGK-uIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am reusit sa fac si eu azi geometria .....in sfarsit am volanul drept ...in alta ordine de idei ...ce parere aveti de modelul asta de jante ...dau bine pe masina sau este mai indicat un model cu mai multe spite ??Attached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Ce photoshop gogule...sunt jante cum are RAM-u si cum a avut SANDUGOLANU...sunt frumoase si elegante..poate ai noroc sa gasesti cu o singura prindere...baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Sau ar mai fi modelul Wolfrace Ultra-Lite ECO pe argintiu ...dar nu stiu de ce sunt eco ...sunt mai usoare sau ce au ?? Diferenta la bani e foarte micaAttached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Dupa mai multe cautari am ajuns la 2 modele ....acum ramane sa ma hotarasc care dintre ele va fi desi e foarte greu ca imi plac ambele
@Vitriol - cele cu buza verde nu se fabrica incaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
Comment