o daaaaaaaaaaaa !!!! frumoase jante george ! ! ! Cred ca in mers se vad bestial !!!!!!
B - 9 7 - GeMeVe
Collapse
X
-
-
Hai cu un pic de sacrificiu se face asa cum am facut mai totii.
"fumezi" si "bei" mai putin si cumperi arcuri. Glumesc, lasa ca usor usor le faci pe toate.
Oricum imi place cum arata parca e altceva decat cu capacele alea NEGRE care sincer nu imi placeau.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
-
-
Avand in vedere ca dupa ce am schimbat jantele se vede rugina de pe tamburii spate si etrieri .... ma intereseaza niste idei legate de ce culoare ar trebui sa ii fac ...precizez ca nu vreau rosii .... eu ma gandeam la negru ca sa nu iasa in evidentaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostAvand in vedere ca dupa ce am schimbat jantele se vede rugina de pe tamburii spate si etrieri .... ma intereseaza niste idei legate de ce culoare ar trebui sa ii fac ...precizez ca nu vreau rosii .... eu ma gandeam la negru ca sa nu iasa in evidenta
salut
am aceeasi culoare ca tine si ma bate un gand sa fac tamburi si etrieri albi si eventual sa trag niste dungi cup tot albe deci ai putea sa faci la fel si tu
Comment
Comment