Loganel Stance[ Castigator Campionate - Cele Mai Tari Jante si Level 1 Editia 2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine ca nu i-ai dat talonul
    Asta e genul de om indoctrinat sau care crede ca totul trebuie sa fie cum s-a nascut.

Sper sa nu mai ai parte de asemenea aventuri
    Last edited by matheo66c; 19 May 2011, 23:00.
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Citesc si nu-mi vine sa cred ce spui. Ma gandeam ca ai facut o "gheboasa mare" si nu te-a ratat..dar asa??? ce incuiati! crede ca daca-ti ia tie talonul s-au terminat cu infractiunile?? Merita ala felicitat de cat de tare e...
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Imi pare rau de ce ti s-a intamplat...si eu am patit-o acum o saptamana si ceva. La mine a fost mai nasol am ramas fara talon. N-ai ce sa le faci...la noi nu se apreciaza multe lucruri. Asta e cum au spus si altii, mergem inainte...da degeaba mergem cu asa oameni printre noi

PS: Frumos rau loganul tau, chiar imi place. Facut cu bun gust ;)
        Y!M: alexut.style

Comment

• niste inculti , ratati , oameni de c...t, nu am cuvinte, imi pare rau dar de astia nu scapam in veci.
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• reteta: se pune una bucata ratat intr-o uniforma de politist, i se spune ca are dreptul sa faca ce vrea si se obtine = politistul roman.
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• pacat..tot citesc pe aici in ultimu timp si ma sperii..vroiam sa mi fac si eu oglinda neagra la far ca am lupe, da mi e ca daca ies prin tara o s o patesc rau..cred ca o las stock..oricum daca nici o masina frumoasa nu iarta, aia cu toate kitchurile ar trebui sa faca puscarie..
              sigpic

Comment

• imi pare rau de tine masina arata super fain...
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• partea nasoala este ca vara este l-a inceput si daca mai sunt oprit risc sa fiu tras si pe dreapta o luna dar poate fi un sut in fund un pas inainte.

ce am uitat sa mai spun este ca gaborul a sunat la centru la ei ca sa vada a cui este masina cu toate ca avea in mana cartea masini pe care o sa o las si pe aceasta acasa
                  sa auzim de bine

Comment

• Si pe la Satu Mare isi asteapta politistii prada. De cateva zile e plin orasul de politie. Dar asta este, nu se accepta originalitatea si bunul gust, dar la o coaja de ursulet sau un pom de craciun pe roti inchid ochii. Sper sa nu mai ai astfel de probleme, mai ales ca incepe vara si ar fi pacat sa stai fara permis.
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Daca a fost ziua ta , La multi ani Cristi

Arata bine tunarita, e asa de lasata incat nu se vede intre ea si platou ))
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Gaborul ala era cioban sigur....)
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• la rts a fost ziua mea de nastere si in week-end trecut am avut onomastica in care am recuperat si ziua de nastere.

acesta a fost cadoul surpriza care mi-a placut foarte mult si sa zic asa "a facut toti banii"

Comment

• cateva noutati pentru masinuta:

- distribuitor stinger cu 2 intrari de 0awg si 4 iesiri de 4awg
                            - 2 pachete stp gold door solution
                            - second skin speaker tweaker kit
                            - doua seturi de rca stinger expert sx20
                            Attached Files

Comment

• ce-mi place cand cineva are continuitate in proiect ;) Foarte tare Cristi si spor la montaj!
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google