If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Loganel Stance[ Castigator Campionate - Cele Mai Tari Jante si Level 1 Editia 2012]
Citesc si nu-mi vine sa cred ce spui. Ma gandeam ca ai facut o "gheboasa mare" si nu te-a ratat..dar asa??? ce incuiati! crede ca daca-ti ia tie talonul s-au terminat cu infractiunile?? Merita ala felicitat de cat de tare e...
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat...si eu am patit-o acum o saptamana si ceva. La mine a fost mai nasol am ramas fara talon. N-ai ce sa le faci...la noi nu se apreciaza multe lucruri. Asta e cum au spus si altii, mergem inainte...da degeaba mergem cu asa oameni printre noi
PS: Frumos rau loganul tau, chiar imi place. Facut cu bun gust ;)
pacat..tot citesc pe aici in ultimu timp si ma sperii..vroiam sa mi fac si eu oglinda neagra la far ca am lupe, da mi e ca daca ies prin tara o s o patesc rau..cred ca o las stock..oricum daca nici o masina frumoasa nu iarta, aia cu toate kitchurile ar trebui sa faca puscarie..
partea nasoala este ca vara este l-a inceput si daca mai sunt oprit risc sa fiu tras si pe dreapta o luna dar poate fi un sut in fund un pas inainte.
ce am uitat sa mai spun este ca gaborul a sunat la centru la ei ca sa vada a cui este masina cu toate ca avea in mana cartea masini pe care o sa o las si pe aceasta acasa
sa auzim de bine
Si pe la Satu Mare isi asteapta politistii prada. De cateva zile e plin orasul de politie. Dar asta este, nu se accepta originalitatea si bunul gust, dar la o coaja de ursulet sau un pom de craciun pe roti inchid ochii. Sper sa nu mai ai astfel de probleme, mai ales ca incepe vara si ar fi pacat sa stai fara permis.
- distribuitor stinger cu 2 intrari de 0awg si 4 iesiri de 4awg
- 2 pachete stp gold door solution
- second skin speaker tweaker kit
- doua seturi de rca stinger expert sx20
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment