If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Loganel Stance[ Castigator Campionate - Cele Mai Tari Jante si Level 1 Editia 2012]
pun si eu un mic anunt. este cineva care ma poate ajuta sa omologhez si eu 195/45-55/15 sau chiar 185/45-55/15, vreau ceva cu talon mai mic si sa le trec in carte.
daca are cineva posibilitatea si doreste sa ma ajute efortul va fi rasplatit
multumesc
Eu sunt din Bistrita si am ceva cunostinte pe la R.A.R. si m-am interesat si nu se poate omologa.Prima data am fost la RAR si am zis ca vreau sa-mi omologhez rotile si au o zis OK, adu foaia de la reprezentanta care sa dovedeasca ca se pot monta alte roti si nu sunt trecute in carte...
Cand m-am dus la Dacia sa le cer foaia, un inginer de acolo a zis ca nu se poate pentru ca nu au pus pe Dacia niciodata alte roti.
Dar, se fac totusi, pe naspa..se trec alte dimensiuni si tot, dar sunt ingineri care nu-ti dau itp-ul ca cica nu primesc acceptul de la Bucuresti
@ cristi_timidu : am un prieten care are un unchi la R.A.R., nu a reusit nici el sa rezolve problema asta...mai sunt baieti care fac, dar e rau pe urma la ITP asa cum spune si soboBN
gambel: pana acum masina a ramas in planul doi asa ca nu am noutati dar in viitorul apropiat va urma.
ioOonut: la itp nu imi fac probleme pentru ca am pe cineva care m-a rezolvat si cand aveam celelalte jenti pe 16. momentan am vorbit cu cineva dar astept sa vina din concediu si apoi sa vedem ce sa facem
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment