Loganel Stance[ Castigator Campionate - Cele Mai Tari Jante si Level 1 Editia 2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte frumoasa masinuta, imi place, si....mi.ai furat cumva monitorul? (joke)
    cu lupele ai avut probleme cu politia ca vreau sa pun in viitorul apropiat si...
    sigpic

Comment

• Cristi, ce cauciucuri ai pe jantele alea? Sunt crimaaaaa!!!!

Succes in continuare cu masina!
      sigpic

Comment

• gambel: multumesc frumos

anonimboy: multumesc si a ta este frumoasa

nicu_rcn: de lupe nu s-a luat nimeni, de fapt singurul lucru de care se luau era jentile. multumesc mult

iamagi: fata are 205/45/16 si spate 205/50/16 momentan pentru ca vrea sa trec pe alte dimensiuni, am mai multe in minte

Comment

• arata bine treaba acolo. Poti sa-mi spui te rog de ce ai renuntat la vechile boxe?
          Attached Files
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• difurile sunt aceleasi dar momentan lipseste media careia trebuie sa ii gasesc un locsor pe undeva cand voi avea si ceva timp.
            am renuntat la vechiul suport era prea greu pentru stalpisor si s-au rupt toate clemele mai ales pe partea mea si ma trezeam mereu cu stalpul pe volan, era si cam inestetic chiar daca de afara atragea lumea si imi zicea "ce ceasuri ai puse pe stalpi?" si nu era o pozitie buna care sa ajute difurile pentru un sunet mai frumos.
            la ultimul concurs chiar mi s-a spus ca pozitia tweterelor este cea mai buna pentru a obtine o scena potrivita, partea cu basul a obtinut puncte frumusele si meritate pentru ca am muncit mult la usi pentru a face o incinta buna din ea. am pierdut puncte multe la imagine ca nu am avut stalpi si capitonajul la usi terminate altfel cred ca luam locul 1
            acei stalpi a fost idee mai nebuneasca

Comment

• un mic filmulet nu tocmai reusit cu mid-basul de la krx3.

pe viitor o sa incerc sa fac alte filmulete mai reusite poate chiar cu subul

http://www.youtube.com/watch?v=gmBd8vT3TM4

Comment

• k2p-uri urmeaza sa-mi iau si eu cristi . cele de la bogdan occ .
                ce plaja de frecventa are? pe foaie si in realitate daca imi poti spune...
                sigpic

Comment

• modelul meu este putin imbunatatit fata de cele ale lui bogdan singurul fapt mai important este ca modelul meu are motorul mai mare si cobora cam pana la 69 Hz aproximativ la fel cu cel al lui bogadan.
                  in realitate nu am ascultat nici un model de la focal ca sa fac o diferentiere dar cu siguranta rezista la bubuiala

Comment

• deci... no comment,felicitari pentru ce ai pe masinuta :]
                    sigpic
                    Fuck the Fuel Economy!

Comment

• frumoasa masinuta, cel putin culoarea foarte reusita. mi-am rupt gatu prin valcea acum cateva zile cand te-am vazut prin oras.
                      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• multumesc mult si sper sa mai evoluez ca am cam batut pasul pe loc.

Comment

• se pare ca progresul la mine este in sens invers
                          Last edited by cristi_timidu; 21 September 2011, 12:19.

Comment

• ce-ai patit ?
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• am revenit din nou la rotile din tabla probabil definitiv de data asta

PS: am incercat sa pun poze dar nu se incarca

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google