Facem sau nu schimb ?
Loganel Stance[ Castigator Campionate - Cele Mai Tari Jante si Level 1 Editia 2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Place place,sa dai si cu ceva izolant pe dedesupt,acum cat este proaspat umblat
Respectele mele seniorsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
matheo66c: am dat, nu am gasit acea marca dar cu ceva similar s-a dat si asta este important. saptamana viitoare o sa le dau si cu ceara pe interior.
b-64-mvp: este un baiat care lucreaza pe cont propriu si care mi-a facut si bad boy-ul. ca si data trecuta i-am dat poze iar el a trecut l-a treaba. face treaba buna ca doar este si el un loganist. multumesc
cos_min_i: multumesc
saptamana viitoare trecem la cele din fata
Comment
-
astazi a venit un pachetel cu cateva surpize
Elite XL Ultra Plush Deep Pile Drying Towel - un prosop cu microfibre pentru stergerea masini dupa baita, este in strat dublu si foarte pufos.
Surfex HD All Purpose Cleaner/Degreaser - este un degresant, adora toate tipurile de pete si se poate folosi pe orice tip de suprafata, in functie de suprafata se dilueaza corespunzator. eu l-am luat pentru curatarea jegului de pe motor. este cel ambalat in pet-ul de lapte pentru ca am luat l-a cantitate mai mare cu cativa amici
sonax sx multistar - este tot un degresant dar mai slabut decat surfex hd. o sa il folosesc pentru plasticele din interior si daca este cazul chiar si pe tapiterie.
Valet PRO Soft Wash & Detailing Brushes - aceste perii vor scoate praful din cele mai mici colturi si dungulite su ajutorul sonax-ului
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postasa da... asteptam rezultatul final
Originally posted by geo_ultras View Postcu parere de rau iti spun ca tot inalta e
imi place, subtil si frumos. bafta in continuare si spor la bani
multumesc
Comment
Comment