Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu masina nu prea am poze dar am cu cineva anume

O cunosti ?
    Attached Files
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• hopaaaaaaaaaa ...ce se intampla in ultima poza ?????

Comment

• Destul de suspecta si dubioasa
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• @bogdan_1984: Aripa stg. spate a iesit foarte bine si nu este diferenta de culoare doar
          ca este normal sa se vada un pic diferit dat fiind ca este recent vopsita
          fata de restul masinii.
          Dar nu e o problema pentru ca oricum o duc la polish total si atunci
          chiar nu o sa se mai vada nimic.
          Si crede-ma ca este exact ca inainte.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• cristi pau ti`am zis de nenumarate ori sa nu`mi mai faci poze cand beau numa suc..... mersi mult pt poze, tare faine
            sigpic

Comment

• Originally posted by B-53-SDP View Post
              @bogdan_1984:
              Si crede-ma ca este exact ca inainte.
              am uitat sa precizez ca ma refeream cand era indoita.
              sigpic

Comment

• sa ai noroc de ea Dada si promit ca daca vand toba tu esti prima care afla.
                sper sa vorbim mai mult data viitoare
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• @bogdan_1984: Ok am inteles credeam ca nu iti place cum a iesit.
                  Scuze ca am sarit la gatu tau.
                  @vyp75: Sa gasesti una frumoasa care sa se auda frumos. Una asa pe masura de 16v.
                  Last edited by B-53-SDP; 1 March 2010, 14:39.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• mersi fain VYP, astept cu nerabdare vesti despre toba ta si sper ca la urmatorea intnlire sa apucam sa vorbim mai multe
                    sigpic

Comment

• Felicitari dada' pentru participare si pentru pozele care le-ai facut ! ! ! Multumim si la cat mai multe intalniri reusite ! ! !
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• multumim ca exista o fata ca tine printre noi si cu o asa masina,pun cateva popze cu tine si masinuta ta
                        Attached Files
                        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• erau cam muscate de ochi surioarele mele

Comment

• Ma nene, ce-i asta? Ori te dai tu cu masina ta, ori inchizi topicul aici!!! Da' ce? Tu nu stii sa bobinezi la volan?

Vai ce m-am suparat

Ma ingrijoreaza la tine ca inca mai tii la benzina din rezervor si alegi drumul cel mai scurt si plin de gropi in defavoarea unui drum muuult mai bun, cu viraje si mult mai pitoresc. Ru-si-ni-caaaaa
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• nu te supara dany , te`am provocat pe cheia dupa ce`mi iau permisu`....

Comment

• @MVP: cu placere si eu iti multumesc pentru laude abia astept alte iesiri alaturi de voi care sa fie cel putin la fel de reusite
                                @Sandu: si eu multumesc ca exista LCB si sunt mandra ca fac parte din el si ca m`ati acceptat mersi fain de poze
                                @Cosmin: noi????? neahhhh.....a fost sucul stricat si expirase de 2 ani
                                @Dsign: no comment.....si daca te superi ce? iti trece, stiu eu promit ca la vara merg pe cheia dar sa fie drumul bun si fara gropi (ti`a mai trecut supararea? )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google