Frumoasa masinuta ta, sa ai grija de ea si cati mai multi km fara probleme!
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
LUA in seara asta a primit cadou o noua plafoniera, cu trei leduri albe. multumesc lui Dsign si lui Soran ca m`au mai suportat si azi
bagam si ceva poze cu noua achizitie, de care sunt tare incantata
ps: scuze calitatea pozelor, dar tiltifonul meu nu e chiar asa de performantsigpic
Comment
-
da da daaaaaaaaasunt tare mandra de plafoniera mea
macar asa sa ma mai luminez si eu
SDP`ule, toate la timpul lor (finantele astea e si ele in criza)
am uitat sa precizez ca, zilele trecute, cineva binevoitor m`a lasat fara antena de pe masinapaguba mare nu e, doar ca ma oftic fantastic, deoarece, acea antena era facuta cadou de catre Canto si a fost printre primele cadouri pe care le`a primit LUA
sigpic
Comment
-
@kata_dog: multam fain
@iooon_cug: nu am pus inca masinuta pe masina, dar urmeazae inca frig afara si ninge si chiar nu am avut timp
si mie imi pare rau ca nu am apucat sa stam prea mult impreuna, dar cu siguranta o sa fiu prezenta la iasi cu prima ocazie
sigpic
Comment
-
@cristi: felicitari arogantule, ai reusit sa imi dai fibrilatiibataie ce`ti dau eu tie
@mvp: vii cu mine sa`i dam o bataie?)
@sandu: mersi fain, cred k acum abia astept sa vina seara sa ma plimb cu masina si sa fac arogante la stop sa caut ceva in geanta cu plafoniera aprinsasigpic
Comment
-
Originally posted by `dada View PostLUA in seara asta a primit cadou o noua plafoniera, cu trei leduri albe. multumesc lui Dsign si lui Soran ca m`au mai suportat si azi
bagam si ceva poze cu noua achizitie, de care sunt tare incantata
ps: scuze calitatea pozelor, dar tiltifonul meu nu e chiar asa de performant
Nu vaita tilifonul ca e tare performant, face poze pentru baietii cuminti....
Comment
-
Comment
Comment