Frumoasa masinuta ta, sa ai grija de ea si cati mai multi km fara probleme!
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
LUA in seara asta a primit cadou o noua plafoniera, cu trei leduri albe. multumesc lui Dsign si lui Soran ca m`au mai suportat si azi
bagam si ceva poze cu noua achizitie, de care sunt tare incantata
ps: scuze calitatea pozelor, dar tiltifonul meu nu e chiar asa de performantsigpic
Comment
-
da da daaaaaaaaa sunt tare mandra de plafoniera mea macar asa sa ma mai luminez si eu
SDP`ule, toate la timpul lor (finantele astea e si ele in criza )
am uitat sa precizez ca, zilele trecute, cineva binevoitor m`a lasat fara antena de pe masina paguba mare nu e, doar ca ma oftic fantastic, deoarece, acea antena era facuta cadou de catre Canto si a fost printre primele cadouri pe care le`a primit LUAsigpic
Comment
-
@kata_dog: multam fain
@iooon_cug: nu am pus inca masinuta pe masina, dar urmeaza e inca frig afara si ninge si chiar nu am avut timp si mie imi pare rau ca nu am apucat sa stam prea mult impreuna, dar cu siguranta o sa fiu prezenta la iasi cu prima ocaziesigpic
Comment
-
@cristi: felicitari arogantule, ai reusit sa imi dai fibrilatii bataie ce`ti dau eu tie
@mvp: vii cu mine sa`i dam o bataie? )
@sandu: mersi fain, cred k acum abia astept sa vina seara sa ma plimb cu masina si sa fac arogante la stop sa caut ceva in geanta cu plafoniera aprinsasigpic
Comment
-
Originally posted by `dada View PostLUA in seara asta a primit cadou o noua plafoniera, cu trei leduri albe. multumesc lui Dsign si lui Soran ca m`au mai suportat si azi
bagam si ceva poze cu noua achizitie, de care sunt tare incantata
ps: scuze calitatea pozelor, dar tiltifonul meu nu e chiar asa de performant
Nu vaita tilifonul ca e tare performant, face poze pentru baietii cuminti....
Comment
-
Comment
Comment