Zici tu Cata ? Iti spun eu ca nu e bulan si noroc trebuie doar sa stii cum sa invarti de volan la copacul ala.
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
@Cristi: nu e deloc trucata poza in nici un program. daca esti curios fa o vizita prin colentina la SDP sa vezi ca asa o parcheaza mai mereu.....acolo e locul lui de parcare
multam de urare
@PCH: multumesc mult, si tu de masinuta tasigpic
Comment
-
revin cu cateva poze cu o parcare la milimetru, de data asta masina e alta, soferul acelasi
si o poza cu noul amortizor care va fi pus pe masinuta in cel mai scurt timp. il astept si pe al doilea de la Mioveni de la fabrica. Multumesc SDP pentru ajutor, raman datoare cu un cico cu spuma de 2 degetesigpic
Comment
-
Tot la Monroe ajungeti....hihihii.
Comment
-
amorizoare?
Sunt gata?
Asa de repede?
Bafta !!!
Comment
-
@alex: da tati tot monroe...da originale
@cosmin_BR: nu e noroc e stiinta.....multam de apreciere, masina e a lui SDP, da ii transmit
@mikelangelo: asa e.....cred ca niciodata nu o sa ajung sa parchez singura asa parcare meseriasa se numeste
@sibianu: da amortizoare stanga fata e curs si il schimb pe garantie, si din vagile mele cunostinte trebuie schimbate amandoua, d`aia am luat inca unu sa le pun pe amandoua pe masina. cred ca a facut buba pe minunatul drum de la regionala asta e....bine ca inca sunt cu ea in garantiesigpic
Comment
-
Stai sa inteleg, un amortizor vine de la fabrica, original, ma rog, adica pe ulei sau tot Monroe? Ca deja ai un Monroe. Sau faci o corcitura, un amortizor pe gaz si altul clasic. Pune Dacia Monroe pe Loganuri? N-as crede...
Comment
-
NU Dacia o sa dea unul pe ulei mai mult ca sigur dar nu-i problema ca mai cumpar unu si pe cele doua pe ulei le i-au eu si le intaresc si scurtez si le pun pe masina mea.
Dar ca sa nu il pierd pe cel de pe garantie am facut acest compromis.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
E bine asa, atunci mai luati un Monroe pentru 16v si ati incheiat balciul pe fata.
Comment
Comment