foarte frumos..bafta la modificari....
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
-
Imi place ca sunt si fete care sunt pasionate de mult zgomot si de modificari facute cu mult gust. Felicitari si mult succes la tot ce ti ai propus tu. Numai bine
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
multumesc mult Christnacht. chiar mi-am dorit sa am o masina modificata cu mult bun gust si finut. "vinovati" sunt colegii bucuresteni care m-au ajutat sa aduc masina in forma de acuma si chiar le multumesc, poate de capul meu nu faceam atateasigpic
Comment
-
frumoasa toba dada, sa ai parte de ea, aproape se aude ca a mea, poate vi cu masina la sibiu la nationala sa vedem diferenta?
inca o data succes la campionat, daca erau permise mai multe participari ne intreceam in zgomote.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Deci, 'dada, trebuie sa dai muzica mai tare in masina, caci altfel n-o prea mai auzi, si sa vorbesti putin mai tare!
Bravo!!!!!
Comment
-
@xxxgeoxxx: la mare vom veni....in constanta si doar cu una dintre masini, daca vrei putem face o intanlire intr`o searaca tot apare si Loganu
@sibianu: in vara asta sper sa apara si muzica si atunci chiar o sa fiu nevoita sa vorbesc taresi poate ajungem si la sibiu prin septembrie
toate cele bune!
sigpic
Comment
Comment