Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristiiiiiiiii cum adica 8mii??????? doar atata valoreaza LUA????????? e nepretuita
    Niki, nu o vand, nu am motive
    sigpic

Comment

• Poate vrei alta mai noua...Desi, la 36 000 km, si cu motor fasnet, parca nici eu n-as da-o.

Comment

• Era o gluma, spusa putin si in serios.

Daca iti permiti sa o intretii, esti multumita de ea si nu ai probleme financiare, nu ai motive s'o dai. Este noua, frumoasa si cu motor "fasnet", vorba lui Cezar.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• De intretinere nu duce lipsa are mare grija de ea.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• 37000km si cam atata. finante oha, deci asteptam noul an cand poate mai facem mici modificari sper sa nu vina zapada prea curand ca sa nu o bag in garaj asa de repede
            Citroenul meu a fost cuminte si a primit in acest weekend distributie noua, urmeaza inca o mica verificare tehnica inainte de a da cu nasul de zapada intre timp a "implinit" si el 53000km
            Attached Files
            sigpic

Comment

• nice car bafta in continuare
              sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Multumesc din suflet baieti pntru urari, sper ca ati sarbatorit minunat aceasta zi si ca Mosul v`a lasat sub brad multe cadouri frumoase.
                sigpic

Comment

• multi km la ambele titiuri fara evenimente fata,de ce fata numai iesi si tu cu ea pe afara fata,cu LUA fata,dar de cand esti "maritata/logodita/iubita/prietena" fata,numai copilot esti fata...sarbatori feiricite,un an nou 2011 fata meserias si tot binele din lume fata la tine sa se adune,ti pup fata
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Mersi unchiule pentru urari, ti le trimit si eu inzecit! toate cele bune in noul an
                    sigpic

Comment

• la multi ani dada si tot ce iti doresti in noul an Multumesc foarte mult de telefon (din noaptea de revelion), si imi cer scuze de starea in care ma aflam , dar chiar daca eram asa m-am bucurat foartemult ca m-ati sunat e posibil ca o sa vin la patrutuning days acum in primavara la bucuresti..sper sa ne vedem la o cafea
                      0.9 tce SL plus

Comment

• la multi ani si tie iooon(ut), iar legat de telefon chiar ma bucur ca ti`am facut surpriza abia astept sa bem o cafea impreuna.
                        sigpic

Comment

• Am tinut cont de observatia primita :P La Multi Ani!!
                          Attached Files
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• marfa pozele Thejock3r !!! si misto masina 'dada ;) ...
                            oameni buni va asteptam pe la turnu magurele !!! in caz ca nu stiati si aici se fac intalniri LOGANclub
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• ooooooo...mersi din suflet nenea Jokere, mare om esti

@felye: multumesc de apreciere acum e bine de stiut, o sa venim si pe la voi la intanliri o sa iau legatura cu tine (poate imi lasi o adresa de mes sau un numar de telefon) si cand se face vremea mai buna sigur vom da o fuga sa bem un suc
                              sigpic

Comment

• cu mare placere ... chiar sunteti invitatii mei la un gratar ... !!!
                                id meu : fga_ubt
                                sa ne auzim cu bine !
                                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google