Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari daduta in sfarsit te-ai hotarat si ma bucur ca a iesit super frumos.

Imi place la nebunie cum arata.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• nu place..proprietara e o fata finuta... si masina prea bruta
      Last edited by Loganu; 23 June 2011, 23:13.

Comment

• @Mishu: mersi
        @Dany_DNY: ma bucur ca iti place, chiar asa....baietii astia scot numai masini nervoase )
        @Canto: ti`as fi zis, dar aseara tarziu m`am hotarat....adica am avut de ales intre ziua de joi si vineri
        @vitriol: e simpatica nu? )
        @sorin17: oooo unde se ascundea paparatzzo mersi mult de poze, sper ca ai fost multumit de cum au lucrat baietii si toata lucrarea a iesit impecabila sa stapanesti sanatos modificarile si cat mai multe imbunatatiri cu bun gust
        @Niki B: mersi mult, prelungirea capotei era in plan de anul trecut, dar nu am gasit timp
        @Ady-bac: mersi mult Ady, la fel si tie
        @evali_daniel: mersi mult, ma bucur ca iti place
        @B-53-SDP: atatttttttt....bumti, bumti.....e de belea golanca mea
        @Loganu: invidia asta...nu m`ai cunoscut indeajuns sa iti dai seama ca ma reprezinta
        sigpic

Comment

• Sa stieeeeeeeeeeee ...........

E daaaaaaaaaaaaaa curseeeeeeeeeeeeeeee ?
          Attached Files

Comment

• nu e rau deloc , dar nu inteleg de a ramas acel butuc hidos in peisaj.

Comment

• SDP-ule anul asta daca nu te detroneaza LUA la best exterior sa-mi zici .... arata bine asa incruntata si lucrarea este profi
              Last edited by cos_min_i; 24 June 2011, 02:27.

Comment

• Frumos , felicitari
                sigpic

Comment

• mda...frumos frumos.... pacat ca nu e la a mea

Comment

• @CataFOF : Acel buton hidos a ramas pentru ca este practic si in plus asa a vrut proprietarul.

Comment

• Felicitari Dada, ca tare bine mai arata LUA Sa ai grija de ea in continuare, asa cum ai facut-o si pana acum !!!
                      sigpic

Comment

• Felicitari Dada! arata f bine
                        sigpic

Comment

• ma bucur ca va place ce am facut la masina si promit ca si in continuare sa o fac din ce in ce mai frumoasa si cu bun gust.
                          va multumesc tuturor pentru aprecieri.
                          legat de butonul de pe portbagaj, intr`adevar l`am lasat deoarece mi se pare util, eu neavand si nedorin sa`mi pun deschiderea portbagajului din alarma
                          sigpic

Comment

• super dada..felicitari... arata misto tare! si cu difuzorul pe spate si incruntata...e super
                            0.9 tce SL plus

Comment

• pe mine dc nu m-ati anuntat cand ati facut modificarea? mai stateam la un pahar de vorba :P ca sunt la doi pasi de baietii de la Custom

a iesit mai ceva ca din fabrica :d , cum toate doamnele/domnisoarele au sprancene frumoase , masinuta ta de ce sa nu aiba la fel

Comment

• Eu nu vad nimic interesant....ce atatea modificari
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google