Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• superba golanca , felicitari !
    my ride - still under construction

Comment

• @xxxgeoxxx: Asa sa faca ca venim mai e putintel.

@preda_arycy: Stiam noi ca iti place.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Ce sa zic si eu acuma dupa ce toata lumea te-a felicitat.....sa ai grija de ea si foarte multi km fara nici un fel de eveniment rutier...
        Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• @geo: poate vine el si nu apari tu ca ne suparam
          @arycy:mersi mult, ma bucur ca iti place (nici nu ma ateptam sa nu`ti placa )
          @MCD: orice felicitare e bine venita mersi mult si tie iti doresc acelasi lucru si in plus sa fii mereu primul
          sigpic

Comment

• frumoasa toba dada,stiu ca ai primit o cadou!dar ai idee...sau cineva de pe aici cat costa una?si un montaj?ms!
            AdY_JmL_2015

Comment

• LUA a implinit vineri seara 35.000km in drum spre regionala de la Cluj. Inainte de drum am pus`o la punct cu o mica revizie, schimbat ulei si filtre, urcat pe elevator si tras de tot ce se putea pentru a fi sigura ca plec cu masina in regula la drum (multumesc SDP`ului pentru grija care a avut`o pentru LUA). Tot vineri m`am gandit ca i`ar sta bine cu niste inele de la aeratoare noi si ceva mai colorate.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• misto...inelele le ati luat de undeva sau le ati vopsit voi?
                sigpic

Comment

• nu prea se pupa cu nimic inelele, in rest masina e foarte ok ;)
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• da dada` ,rosu ala acolo nu e la locul lui.

Comment

• mai sti ca nu mai apare mai mult rosu in the car.............
                      e masina de sefa, sa vedem ce ne rezerva dada pe viitor
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Inelele acelea au fost puse pentru ca se pupa cu luminile rosii de la pedalier si o cu alte elemente care or sa urmeze.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• @geo: inelele au fost cumparate
                          intr`adevar acele inele au legatura si se "pupa"cu luminile de la pedalier si de la pasagerul din dreapta care surprinzator sunt tot rosii (Tudor daca citeai cateva pagini in urma vedeai si luminitele), dar imi pare rau ca am pus ceva pe masina care "nu e la locul lui".
                          o sa mai urmeze si alte chestii tot rosii in masina si pe masina, dar astea toate depind de fonduri
                          sigpic

Comment

• ati sarit repede ca nu e la locu lui ) poate face parte dintr un proiect de amploare care inca nu e gata...
                            de unde le ati luat? ca in comert am gasit numai tiganelile alea galbene, rosii, albastre care arata oribil
                            sigpic

Comment

• mi-am dat cu parerea, imi cer scuze daca te-ai simtit jigninta , desi eu stiam ca din moment ce ti-ai postat masina pe net trebuie sa accepti si critici
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Sa o stapanesti sanatos amice.
                                Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google