Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te-am vazut odata pe la capatul lu' 14.Mi-a sarit imediat in ochi, e super.
    Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
      Frumoasa FOC LUA asta !

Ce pozitie pe SDP-u in prima poza !

Cat te-a ajuns muzica?
      Muzica nu a ajuns-o mult deoarece a fost luata de la mine si de obicei cand scap de componente le dau la sub 40% din valoarea lor:
      Pe partea audio a fost adaugat asa:

-Un difuzor COMPVT Kicker de 12 in cutia de fabrica - sealed - 400 W pentru un maxim de spatiu in portbagaj dar totusi cu un bubuit pe masura

-O statie de amplificare Inphase IPA601 care in punte are undeva la 200 de W - dar duce acel subwoofer cu brio

-Un kit de cabluri pe masura - de 25 mm pentru a nu avea probleme bateria - neavand parte de probleme la tensiuni.

- un adaptor hi-low pentru a putea fi utilizata aceasta combinatie pe HU stock de logan

P.s.: 'dada sa folosesti combinatie cat mai mult si cat mai bine si sper sa fii multumita de achizitie
      Last edited by Canto; 4 October 2010, 13:28.
      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Felicitari Dada pentru achizitie...abia astept sa aud si eu cum bubuie!
        sigpic

Comment

• @Kalimera22: multumesc de apreciere eram in zona pentru mici cumparaturi din cora (cred)
          @Canto: mersi mult de completari si urari....va rezista garantat, mai ales ca nu voi renunta la el. mie mi se pare de ajuns pentru mine. cu timpul poate o sa schimb si boxele si mp3`ul.
          @Dragman: arogantule care esti tu arogant......mai apari si tu pe la intanliri si o sa auzi cum bubuie. mersi si tie pentru felicitari
          sigpic

Comment

• Ce masina!! Si eu am logan dar preferance 1.6 8v,Cand ma duc la magazine parchez masina si se intampla sa fac cate un prestige sau mcv,sa vezi ce ma uit la ea ca zici ca sunt hot ,ma pregatesc sa dau spargerea

Comment

• frumoasa investitia cu Kicker-ul, sa-l bubui cu placere!!!! imi plac mult protectiile pentru praguri!!!!! originale si unicate!!!! bravo dada"!!!!!!
              sigpic
              The MVP

Comment

• mersi mult MVP`ule ma bucur ca iti place
                sigpic

Comment

• super pictorial dada , si bubuiala din portbagaj extrem de faina imi place mai ales ca nu ocupa spatiu care de obicei ii cam duci dorul la subwoofer-ele clasice
                  Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• LUA mea a mai imbatranit putin sambata trecuta.
                    pana la primavara nu o sa mai aiba parte de modificari si nici de prea multa atentie.
                    din anumite motive, LUA o sa lipseasca de pe strazi odata cu scaderea temperaturilor si cu venirea vremii urate (o pun la naftalina)

@alex, mersi mult de laude, iar legat de bum bum`ul din portbagaj, asta m`a incantat si pe mine ca nu ocupa mult spatiu si se aude mult mai bine decat inainte
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Auzi,cica a mai imbatranit...abia s-a rodat motorul!dar de ce o pui la naftalina?nu ai caucioace de iarna?sincer si eu o sa o raresc cu masina cand vine iarna...
                      sigpic

Comment

• Vorba lui Dragman, abea e la pubertate Dada...), multi km si de acum incolo fara probleme, sper sa nu o tii in frig sa ii inghete toate cele daca zici ca nu o mai folosesti pe perioada iernii...:d

Comment

• multumesc baieti, intr`adevar nu exista cauciucuri de iara. LUA va petrece iarna in garaj, iar cand va fi vreme normala afara o s`o scot la plimbare.
                          o sa revina pe strazi buburuza. ea are si cauciucuri de iarna si e si mai inalta, deci dublu avantaj si in plus consuma si mult mai putin si nu am mai plimbat`o de mult.
                          inainte de asta o sa`i fac o mica revizie si daca pica ceva banuti ii fac si distributia, mai ales ca e un "must" necesar
                          sigpic

Comment

• N'o vinzi pe LUA?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Momentan LUA nu este de vanzare cand va fi te vom anunta.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Spune-i ca bate peste 8000 de euros sa vedem daca o mai vrea ...
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google