Te-am vazut odata pe la capatul lu' 14.Mi-a sarit imediat in ochi, e super.
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
Originally posted by iamagi View PostFrumoasa FOC LUA asta !
Ce pozitie pe SDP-u in prima poza !
Cat te-a ajuns muzica?
Pe partea audio a fost adaugat asa:
-Un difuzor COMPVT Kicker de 12 in cutia de fabrica - sealed - 400 W pentru un maxim de spatiu in portbagaj dar totusi cu un bubuit pe masura
-O statie de amplificare Inphase IPA601 care in punte are undeva la 200 de W - dar duce acel subwoofer cu brio
-Un kit de cabluri pe masura - de 25 mm pentru a nu avea probleme bateria - neavand parte de probleme la tensiuni.
- un adaptor hi-low pentru a putea fi utilizata aceasta combinatie pe HU stock de logan
P.s.: 'dada sa folosesti combinatie cat mai mult si cat mai bine si sper sa fii multumita de achizitieLast edited by Canto; 4 October 2010, 13:28.
Comment
-
@Kalimera22: multumesc de apreciere eram in zona pentru mici cumparaturi din cora (cred)
@Canto: mersi mult de completari si urari....va rezista garantat, mai ales ca nu voi renunta la el. mie mi se pare de ajuns pentru mine. cu timpul poate o sa schimb si boxele si mp3`ul.
@Dragman: arogantule care esti tu arogant......mai apari si tu pe la intanliri si o sa auzi cum bubuie. mersi si tie pentru felicitarisigpic
Comment
-
super pictorial dada , si bubuiala din portbagaj extrem de faina imi place mai ales ca nu ocupa spatiu care de obicei ii cam duci dorul la subwoofer-ele clasiceInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
LUA mea a mai imbatranit putin sambata trecuta.
pana la primavara nu o sa mai aiba parte de modificari si nici de prea multa atentie.
din anumite motive, LUA o sa lipseasca de pe strazi odata cu scaderea temperaturilor si cu venirea vremii urate (o pun la naftalina)
@alex, mersi mult de laude, iar legat de bum bum`ul din portbagaj, asta m`a incantat si pe mine ca nu ocupa mult spatiu si se aude mult mai bine decat inaintesigpic
Comment
-
multumesc baieti, intr`adevar nu exista cauciucuri de iara. LUA va petrece iarna in garaj, iar cand va fi vreme normala afara o s`o scot la plimbare.
o sa revina pe strazi buburuza. ea are si cauciucuri de iarna si e si mai inalta, deci dublu avantaj si in plus consuma si mult mai putin si nu am mai plimbat`o de mult.
inainte de asta o sa`i fac o mica revizie si daca pica ceva banuti ii fac si distributia, mai ales ca e un "must" necesarsigpic
Comment
Comment