Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A trecut si ziua de azi, am mai bifat o realizare la masinuta, folia e pusa si pentru moment ma opresc ca s`au cam terminat fondurile.
    Folia am pus`o la baietii de la Expert Detailing D&C, au lucrat bine, curat si repede, am analizat toate geamurile si pe nicaieri nu exista bule de aer sau urme de praf, deci in concluzie totul este minunat.
    Parca LUA a capatat alta fata chiar imi place mult cum a iesit totul si si sunt multumita de cum arata.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• alta masina. combinatia gri diamant cu folie este maxima.

pe fata cat ai pus ? si cat e voie ? eu am pus 25% pe fata. cica nu ar fi voie deloc

Comment

• deci `dada ai o masina superba nu-i mai trebuie nimic din punctu` meu de vedere

Comment

• ce transparenta ai pe fata/spate?
          a iesit foarte bine , felicitari
          sigpic

Comment

• Frumoasa.

Alessandro, ai vz la mine cat este maxim legal pe fata.
            sigpic

Comment

• Superba masinaSi cu folia arata si mai bine

Comment

• Foarte frumos. Grija seara cand dai cu spatele

Comment

• @alessandro: pe fata am 70% (putin mai inchisa ). atata timp cat mi s`a dat autorizatie, e clar ca ma voie cu folie pe fata.
                  @Mishu: mersi mult, asa ma gandeam si eu......doar xenoanele in priectoare mai lipsesc
                  @Rey91: mersi mult....pe fata am 70% (putin mai inchisa)
                  @dr_mke: mersi mult
                  @cosmin 1995: multumesc din suflet
                  @nikyza: mersi....sper sa nu am probleme, locul de parcare e cu spatele intr`un pom....nu cred ca poate fi ceva rau sunt curioasa noaptea cum ma descurc la parcari in locuri slab luminate
                  sigpic

Comment

• Frumusica foc, acuma e si ea mumoasa si mai plina de viata :P.

Apropos cat te-a costat folia?
                    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Foarte bine arata Felicitari Dada !!! Ai o masina superba. Ai grija de ea de acum inainte, asa cum ai facut-o si pana acum.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by `dada View Post
                        @alessandro: pe fata am 70% (putin mai inchisa ). atata timp cat mi s`a dat autorizatie, e clar ca ma voie cu folie
                        Buna Dada. Am si eu o intrebare, cine ti-a dat autorizatia?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Cristi, autorizatia o am si pe fata si pe spate, data de baietii unde am pus`o. Cum adica cine mi`a dat autorizatia? Doar nu crezi ca am pus folia pe marginea drumului, in sant.
                          sigpic

Comment

• Nu, nu. Am vazut unde ai pus. Doar ca eram curios pt ca stiam ca e cat de cat o problema cu folia pe fata.....

Am citit altundeva si am vazut ca baietii dau aceasta autorizatie la 73% transparenta. Probabil ca si cum ar veni un geam cu tenta de fabrica....(imi dau cu presupusul).

Nu trebuie sa te superi....N-am dat cu parul.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Da, am autorizatia de 73%. Nu m`am suparat
                              sigpic

Comment

• Originally posted by `dada View Post
                                ... o am si pe fata si pe spate, data de baietii unde am pus`o... in sant

Si eu care te credeam fata cumintica, la locul ei...

ON: Pe Duster am pus folie anti UV, care nici nu se prea vede colorata (asa mi-am si dorit, sa nu obstructioneze in nici un fel) si am primit autorizatie.
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google