Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LUA a ajuns si ea vineri la 40000km scuze de calitatea pozelor, dar au fost facute in mers la viteza maricica
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Ai grija cu viteza ...
      Multi km fara probleme.

Comment

• incet, incet imbatraneste si LUA ) ... multi inainte !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• multumesc mult baieti
          Dany, cu totii imbatranim, pardon capatam experienta, masinutele noastre de ce nu ar face`o
          Laur nu aveam asa viteza, cam 120-130 ca mai mult nu aveam unde sa ma duc decat pe bara alora din fata )
          sigpic

Comment

• Multi km inainte.

Laur inca mai merge cu 190km/h am testat-o Duminica seara.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Vb de masina asta de parca ar avea sute de mii de km. Abia e ceva rodata

Comment

• Cat mai multi km inainte si cat mai multa "experienta" )))))
                Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• frumoasa masina, afara de spate care nu mai are sigla logan si motorizarea, nu e ok fara ele, in fata modificarea farurilor nu e prea ok, in rest arata bine, poti pune ceva poze si cu interiorul
                  Logan laureat 1.2

Comment

• da ce s-a intamplat cu liniutele alea in stanga? s-au blocat cumva?. ingrijita masinuta.....
                    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• @logan5: Sincer nu prea inteleg ce e in neregula ca am scos siglele de pe capota de portbagaj si in fata farurile nu sunt modificte ci capota e modificata.

Si sunt si poze cu interiorul ceva mai sus.

@popavlm: Nu sunt blocate dar din cand in cand ii mai facem plinul.

Comment

• da stiu, era in spirit de gluma... si eu obisnuiesc sa tin plin rezervorul, bineinteles cand imi ermite bugetul..
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Am inteles asta stai linistit.

Comment

• Pe aici s-a cam pus prafu de ceva vreme.

Modificari la masina nu au mai aparut in schimb a mai facut ceva km.
                            Attached Files

Comment

• 2000km in aproape 6 luni "e ceva",masina de doctor domne' .
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Daca nu am mai facut eu nimic la masinuta s`au gandit altii sa`mi dea de lucru. de dimineata am gasit praful sters de pe bara si aripa stanga spate. o minunatie de sofer a parcat pe trotuar cu tot cu bara mea )
                                multa alergatura, ce sa mai. bine ca dupa-amiaza omu si`a recunoscut fapta s`a facut o intelegere amiabila, s`a deschis dosarul de dauna pe asigurarea omului si asta e.
                                SDP se va ocupa personal de bunastarea masinutei mele, deoarece e in custodia lui pe termen nelimitat deci SeDe spor la treaba
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google