Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca nu a avut loc cu asta ce sa mai, mama lor de soferi de duminica, cum d.... a reusit ca era loc berechet.
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• cica s`a speriat nenea de un troleibuz si nu s`a mai uitat daca are sau nu loc )
      sigpic

Comment

• ce oameni :| ... bine ca nu a fost mai rau !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ce specimen de om )..pacat de loganul tau..
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

• o fi fost un troleibuz englezesc...astia daca se dau la tine te fac imediat KO. la cat loc era acolo putea sa intre si troleibuzu fara sa te atinga. Pacat.
            My ride

Comment

• ce sa mai zic....normal ca m`am intristat dar m`am bucurat ca nu e mai rau. totusi ma gandesc unde or fi luat unii carnetul......si se mai dau si soferi profesionisti
              sigpic

Comment

• imi pare rau dada de incident, vad zilnic specimene, care si-au luat carnetul nu stiu cum dar nu pe bune...

Comment

• trece si va arata iarasi frumoasa masinuta mea. sunt convinsa ca SDP va avea grija sa iasa impecabila noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva.
                  sigpic

Comment

• Hai ca se rezolva ..nu e asa de rau ...de curiozitate la cine avea asigurare ???
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

• bcr....adica omniasig mai nou. e bine decat carpatica e ceva))
                      sigpic

Comment

• imi pare rau de incident ...
                        bine ca si-a recunoscut vina si nu a fost nesimtit sa plece.

Comment

• Lau, pai asta e partea frumoasa, omu nici nu si`a dat seama ca a parcat pe bara mea, chiar el a zis ca daca isi dadea seama pleca in alta parte.
                          sigpic

Comment

• Asta este cu parcarea in Bucuresti. Si eu daca mai tineam masina in parcare riscam sa o gasesc sifonata si infundata de fiecare care parca langa mine si imi tragea cate o usa in ea....ca de ii scapa usa din mana.

Masina se repara fara prea multa interventie la tabla ca nu este infundata ....este mai mult stearsa.

Sa iasa bine si sa te bucuri de ea.
                            real power..... diesel power by

Comment

• ...O fi zis omu , ca are vrun camion, hal de parcare :|
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Asta e se intampla oricum am rezolvat-o cu el si o sa iasa foarte bine masina nu ma indoiesc de asta pentru o sa o duc intr-un service in care am incredere.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google