cat au costat dvd-urile?
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
Cat ma bucur ca "LUA" a ajuns pe maini bune
Taticul imi plac modificarile aduse masinii! La cat mai multeFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@retro 590: Iti multumesc pentru comment-ul subtil ca si pentru urarile elegante si le intorc cu cea mai mare placere! Respect!
@PRESTIGE: Incep din nou cu multumiri expuse pe pagina virtuala, ma bucur ca iti place in continuare LUA. Mai am cateva proiecte in cerebel insa pana la a le pune in opera s-ar putea sa mai astept o perioada. Idei sa fie ca de bani...facem rost cumva! Numai de bine!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
Imi place cum ai mentinut masina de cand ai cumparat-o, la fel si imbunatatirile. Tinand cont ca este o masina de familie si nu "da' curse", eu unul i-as cauta un set de jante de Prestige Ph1 sau Ph2. Astea actuale nu prea imi plac pe Prestige in general, decat pe primele editii.
Comment
-
@aleXpeed:
Da, e o idee foarte buna, sa vad ce gasesc in viitorul apropiat si la ce pret. Banuiesc ca este vorba de cele cu cate 2 spite pe fiecare ramura, daca nu ma insel. Oricum aveam in plan sa-mi iau inca un set de jante pentru cauciucurile de iarna, ca sa nu mai tot schimb anvelopele la fiecare sfarsit/inceput de sezon.
Multumesc frumos pentru sugestii si aprecieri!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
ma bucur ca domnisoara LUA a ajuns pe maini bune multi km fara probleme
Comment
-
Felicitari Taticule!!!!!!!!!!
Ma bucur maxim sa o vad pe LUA atat de imbunatatita. Cotiera din punctul meu de vedere face toti banii, pacat ca se rupe repede mie una mi`a placut mult.
Tetierele sunt tare faine si chiar isi merita banii cand sti ca cei mici stau linistiti ore bune de ajungi sa uiti ca ii ai in masina )
Vroiam sa precizez ca LUA a vazut grecia doar cu tine/voi, noi am fost in concediu cu SDP (era motorina si era mai ieftin).
Va pup si va multumesc ca aveti grija asa frumos de LUA in continuare!!!!!sigpic
Comment
-
@ 'Dada:
Saru' manaaa mult de urari si merci fain de mesaj !!! Sper sa fiu atent si sa nu o rup prea repede pe madam cotiera noua...
Apropos de grecotei...oi fi inteles eu gresit cu Thassos-ul (acum daca ma gandesc era normal ca voi sa fi mers cu SDP-ul, doh!) dar LUA s-a comportat de parca stia singura drumul, asa ca sunt mandru nevoie mare .
Avem grija de ea ca de ochii din cap, it's a promise!
Pupam si noi !!!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
Comment