cat au costat dvd-urile?
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
Cat ma bucur ca "LUA" a ajuns pe maini bune
Taticul imi plac modificarile aduse masinii! La cat mai multeFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@retro 590: Iti multumesc pentru comment-ul subtil ca si pentru urarile elegante si le intorc cu cea mai mare placere! Respect!
@PRESTIGE: Incep din nou cu multumiri expuse pe pagina virtuala, ma bucur ca iti place in continuare LUA. Mai am cateva proiecte in cerebel insa pana la a le pune in opera s-ar putea sa mai astept o perioada. Idei sa fie ca de bani...facem rost cumva! Numai de bine!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
Imi place cum ai mentinut masina de cand ai cumparat-o, la fel si imbunatatirile. Tinand cont ca este o masina de familie si nu "da' curse", eu unul i-as cauta un set de jante de Prestige Ph1 sau Ph2. Astea actuale nu prea imi plac pe Prestige in general, decat pe primele editii.
Comment
-
@aleXpeed:
Da, e o idee foarte buna, sa vad ce gasesc in viitorul apropiat si la ce pret. Banuiesc ca este vorba de cele cu cate 2 spite pe fiecare ramura, daca nu ma insel. Oricum aveam in plan sa-mi iau inca un set de jante pentru cauciucurile de iarna, ca sa nu mai tot schimb anvelopele la fiecare sfarsit/inceput de sezon.
Multumesc frumos pentru sugestii si aprecieri!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
ma bucur ca domnisoara LUA a ajuns pe maini bune multi km fara probleme
Comment
-
Felicitari Taticule!!!!!!!!!!
Ma bucur maxim sa o vad pe LUA atat de imbunatatita. Cotiera din punctul meu de vedere face toti banii, pacat ca se rupe repedemie una mi`a placut mult.
Tetierele sunt tare faine si chiar isi merita banii cand sti ca cei mici stau linistiti ore bune de ajungi sa uiti ca ii ai in masina)
Vroiam sa precizez ca LUA a vazut grecia doar cu tine/voi, noi am fost in concediu cu SDP (era motorina si era mai ieftin).
Va pup si va multumesc ca aveti grija asa frumos de LUA in continuare!!!!!sigpic
Comment
-
@ 'Dada:
Saru' manaaa mult de urari si merci fain de mesaj !!! Sper sa fiu atent si sa nu o rup prea repede pe madam cotiera noua...
Apropos de grecotei...oi fi inteles eu gresit cu Thassos-ul (acum daca ma gandesc era normal ca voi sa fi mers cu SDP-ul, doh!) dar LUA s-a comportat de parca stia singura drumul, asa ca sunt mandru nevoie mare.
Avem grija de ea ca de ochii din cap, it's a promise!
Pupam si noi !!!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
Comment