cotiera si mie mi s-a rupt, dar nu-i problema, cu o mica ramforsare s-a rezolvat imi place cum mentii masina, sper sa ai grija de ea in continuare, ca de la inceput mi-a placut masinuta asta . sa o rulezi sanatos !
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
@jelly: Daaa, LUA se prezentase la o sesiune tarzie de shopping cu "taticul" si piticii din dotare, care cam scartzaiau de somn. Esti foarte atent la zarit masini de pe forum, deh Loganist vechi ) Multumesc pentru urari!
@Razvan11: Dap, am cautat un pic pentru ca doream sa aiba aceasta, sa-i spunem, "facilitate". Mai nasol e cand uita copiii sa traga fermoarul... Numai bine!
@Tudor: Cotiera cea noua are montata, corespunzator de aceasta data, ranforsarea metalica, sta mult mai bine fixata si...inca nu s-a rupt! Multumesc pentru aprecieri, cu siguranta voi avea!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
nu vorbeam de fixare, am si eu chestia aia metalica ce o prinzi pe caroserie, la mine mi-a rupt-o cineva partea de jos ce sta pe consola a ramas bucati pentru ca a fost smulsa partea de sus, si la asta am ramforsat-o pe interior" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Vă salut dragi colegi,
Precum călătorului îi şade bine cu "the road"... tot aşa cumpărătorului îi vine mai mereu chef de shopping.
Şi iată cum d-şoara LUA şi al său stăpân merseră în Cora Pantelimon ieri dis-de-dimineaţă voioşi şi, când mă întorsei de la cumpărături în parcare: Şoc si groază!!!! Aripa spate stânga înfundată probabil de vreun cărucior de cumpărături, după cum bănuiesc că ar fi urma şocului (vezi poze).
După injuriile de rigoare deosebit de bogate la adresa autorului necunoscut plus efectuarea unui "plin" al frigiderului respectivului/respectivei m-am calmat şi, azi, l-am sunat pe Ciprian cu rugăciuni de HELP!!!
Concluzia: la ora postării LUA e-n service şi aşteaptă cuminte reparaţiile (mulţumesc mult master SDP!) iar eu sunt nerăbdător să o aduc acasă întreagă pentru că nu suport nici măcar o zgârietură pe fetiţa mea, dărămite ceva mai grav.sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
-
Pare destul de serios atinsa, chiar asa sa-si bata joc, ca altceva nu as putea spune, daca as prinde unu d'asta i-as face carutul fular dupa gatul lui. Tot in cora pantelimon am gasit si eu atinsa masina si tot de un carut, masina avea atunci aproape 2 ani, sa-mi pice fata nu alta.
Comment
-
Ghid de utilizare a masinilor mai "deosebite" la supermarket :
1.Se intra cu masina in parcare.
2.Se cauta cel mai indepartat loc de parcare , si parcam acolo(majoritate daca ar putea,ar intra cu ele printre rafturi)
3.Se parcheaza masina
4.Revenim de la cumparaturi,gasim masina ok,facem si miscare
P.s. nu sunt ironic / arogant, dar asa procedez eu
Sper sa o rezolvi cat mai convenabil si calitativsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
La fel ca Matheo, procedez si eu ... o parchez mereu unde e mai liber, e normal ca daca o duci in inghesuiala sa se gaseasca unu sa fie mai neatent
Comment
-
@all Vă multumesc pentru reply-uri, respectiv sfaturi și mă simt dator să vin cu ceva completări legate de stilul meu de a parca în locațiile gen hyper-super-megamarket:
Eu deobicei îmi fac cumpărăturile în Auchan Titan, apoi când vin noaptea de la job și depășesc ora de "emisie" a tuturor supermarketurilor dau o fugă în Real Pallady (@jelly știe ) iar pe locul III se află Cora Pantelimon unde mă duc când e musai și urgent să iau câte ceva - este foarte aproape de mine însă are prețuri destul de "huge".
Cum parchez în :
1. Auchan - mă duc fuguța la subsol, deoarece parcarea supraterană este mai intotdeauna full, apoi caut un loc în zona Iris Mall - capătul dinspre McDonald's, după culoarul central, în zonele vopsite cu verde, unde în cele mai multe cazuri locurile sunt libere ca pasărea cerului. Aici caut un "buzunar" unde se poate parca doar o mașină și o las pe LUA acolo liniștit.
2. Real Pallady - la orele înaintate din noapte la care ajung, deși sunt vreo 10 mașini maxim acolo, mă duc pe culoarul central de acces al clădirii dar cât mai departe de celelalte mașini, astfel încât nu e nici țipenie de autoturism pe lângă.
3. Cora - este "atacată" la ore deobicei matinale și acolo caut un loc aproape de sensul giratoriu pe culoar central, cel pe care nu se poate ieși decât pe unde ai intrat, capătul dinspre Cora fiind blocat. Aici caut extremitatea dinspre giratoriu a parcării - ultimul loc de parcare, lăsând, după caz, cel puțin 2-3 locuri în lateral libere, astfel încât să nu am decât o mașină parcată lângă mine, paralel, atunci când revin.
Deoarece prin împrejurimile blocului nu am găsit locuri de la ADP atunci când ne-am mutat am făcut o mică combinație, destul de costisitoare, lăsând mașina într-o curte a unui nene de pe Vergului, unde plătesc un "impozit" lunar de 100 RON. Acolo mai sunt parcate încă vreo 30 de mașini, parcarea e păzită de 3 neni prin rotație la tură de 12 ore permanent și nu parchez lângă absolut nimeni, deoarece e loc...slavă Domnului. Am vreo 4 minute de mers de la bloc până în curtea cu pricina dar LUA este în deplină siguranță.
La serviciu o las, parcarea e maaare și plină, în extremitatea cea mai îndepărtată posibilă, cu șanse minime să lase cineva vreo mașină lângă mine.
Și uite așa am glezna frumoasă, burta e în scadere și am scăpat și de "sală"
Acum, punctual:
@sorin1983 - da, confirm, suntem sufocați cotidian de persoane cu o educație și o calitate deosebit de îndoielnice, numiți academic țampoi!
@jelly - o să râzi, nu-i chiar atat de grav, mă doare pe mine rău sufletul. În rest, la ideea de "guler" subscriu cu drag!
@SPD-ul - Merci mult de tot, you're the MAN! Mă pregătesc de o cinste sănătoasă, parol!
@matheo66c - mini-ghidul tau este perfect, dovadă că și eu merg pe aceeași idee. Din păcate, din cauza omisiunilor mele din postul anterior nu știai acest lucru, însă e mai mult decât binevenită intervenția ta pentru orice fan înfocat al propriei mașini. Mulțumesc pentru urări, să te audă Ăl de Sus!
@loloatevistul - într-adevăr așa a fost și, atunci când a ajuns acasă, s-a bucurat de multiple ingrediente pentru efectuarea unui grătar de Sântă Mărie!
@PCH - perfect de acord, mulțumesc că ai trecut pe aici!
@cosmindan - exact așa am bănuit că s-a întamplat...
@Dany_DNY - este o idee foarte bună, mai ales dacă locurile nu sunt toate ocupate (vezi week-end sau vreo sărbătoare, ca ieri). De reținut că parcarea Corei este mai mereu plină așa că, dacă e musai să ajungem aici, trebuie sa fim mereu atenți.
Mulțumesc @all încă odată!sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"
Comment
Comment