Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@B-64-MVP: asta era si ideea sa sochez cu cele 16V. Iti dai seama ce soc am avut eu cand am trecut de la 1.1 la 1.6
    @iamagi: masina arata bine intr`adevar, si acum cand e fata de Bucuresti
    Am sa`i las jantele de prestige pentru iarna, deci nu renunt la ele ca arata foarte bine
    @b76sbl: mersi mult de tot. O sa pun H&R, dar asta dupa mijlocul lunii cand teoretic iau salariul
    @Eu4yas: sa fi sigur Cristi ca o sa am grija de ea, poate mai mult decat am avut de buburuza. Intai vreau sa schimb culoarea acelor care sunt un roz-mov si nu dau bine pe albul ceasurilor. Vreau sa schimb si culoarea butoanelor din consola. Am sa merg pe alb din cauza culorii masinii. Stii si tu foarte bine ca am multe idei unde sa pun leduri, dar toate la timpul lor. Multumesc mult ca te oferi sa ma ajuti, apreciez si voi apela la tine de fiecare data cand o sa am nevoie.
    @sli_waz: masina a fost 6mii
    @gmv: daaaaa, intr`un final mi`am tinut si eu promisiunea facuta in ziua achizitionarii masinii de a face cont pe my ride cand o inmatriculez iti dai seama ca am avut de unde ma inspira pentru infrumusetarea masinii. Acum tre sa pun in prcatica ideile Xenoane nu ma incanta sa pun, poate nu acum, dar cu jante si gume de vara tot o incalt. Ma gandesc la niste borbet`uri sau oz`uri (acum o sa`mi ceara Eu4yas drepturi de autor )
    @CataFOF: mersi mult Cata. Si eu sunt de principiu ca siguranta trebuie sa fie prioritara. Daca saptamana viitoare o sa am norocul sa o luminez, nu`i pacat sa ratez momentu? Iar de pus jos, peste 2 saptamani
    sigpic

Comment

andra...ce nume frumos....
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by `dada View Post

@Eu4yas: ...... Intai vreau sa schimb culoarea acelor care sunt un roz-mov si nu dau bine pe albul ceasurilor. Vreau sa schimb si culoarea butoanelor din consola........

@gmv: ....... Xenoane nu ma incanta sa pun, poate nu acum, dar cu jante si gume de vara tot o incalt. Ma gandesc la niste borbet`uri sau oz`uri .......

@CataFOF: mersi mult Cata. Si eu sunt de principiu ca siguranta trebuie sa fie prioritara. Daca saptamana viitoare o sa am norocul sa o luminez, nu`i pacat sa ratez momentu? Iar de pus jos, peste 2 saptamani
        Pentru leduri ai vorbit deja ? Daca nu vezi cu Dragos, ti le face in "no time" .

Bune gusturi legat de jante, bune rau ... , nu gluma, cand te gandesti ca unul din cele doua tipuri de jante sunt in curtea ta , hmmmm, vezi de flanse poate te ajuta cineva, eu stiu ....

In 2 saptamani zici ca o trantesti ? Te misti repede . Nu-i de joaca cu tine.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

pai cand fata e inconjurata numai de "trantiti" tu ce ai vrea sa faca ? Hai ca asteptam dada sa te vedem in rand cu lumea - oricum nu e graba totu e sa iasa bine si dupa posibilitati

P.S. : de xenoane nu cred sa fie vorba deocamdata mai ales ca din cate am inteles nu iti vei pune decat cu lupa, si pana acolo mai degraba iti pregatesti masinuta pt alergaturile de anu asta ca..... sa fii sigura ca o sa o alergi
          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Mare dreptate ai Canto! Se uita-n jurul ei si ce vede: numai trantiti .

Succes!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

ce`mi place cand sunt inconjurata de atatia prieteni
              cristi cred ca am sa renunt la ideea de a pune Borbet`urile alea pe masina, nu vreau sa ma complic cu flanse. abia acum te`ai prins ca ma misc repede?)
              mersi canto pentru completarea adusa la capitolul xenoane, si da ai dreptate, facem masina stabila pentru alergarile de anul asta
              sigpic

Comment

LUA ..frumoasa in araba , parca?? ahh...
                Ce de planuri...Bafta..sa le realizezi !!
                sigpic

Comment

Frumoasa masinuta, bafta la modificari.....
                  sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Frumos Loganul 'dada. Sa ai grija de ea, sa ii pui arcuri cat mai repede caci cu atatia trantiti in jurul tau nu pot decat sa te traga in jos nu alta). In rest, spor la modificarile pe care le vei face si blana cat mai multa ca tine motorul.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

canto , adevarul ca daca n`ai lupe nu dormi noaptea ; dar fiecare face cum crede.

Comment

@fane: da initial trebuia sa fie 73 lua (helua) care asta inseamna frumoasa in araba, dar n`a fost sa fie ma multumesc si cu 36 lua. din "frumoasa" a ramas "moasa".
                        multumest tuturor de urari
                        o sa vina si lupele, dar deja sunt planuri de super viitor (indepartat)
                        sigpic

Comment

on: dada totu e sa ai sanatate(in primul rand), timp si apoi bani si totul se va rezolva asa cum vrei.

off:
                          Originally posted by CataFOF View Post
                          canto , adevarul ca daca n`ai lupe nu dormi noaptea ; dar fiecare face cum crede.
                          Nu e vb ca nu pot dormi noaptea dar din punctul meu de vedere fie ca e dacie fie ca e mercedes sau fie ca e orice marca auto dar nu are lupe(sau au ceva defect la sistemul de faruri/becuri) le-as lua talonul - asta e o parere personala ... nu vreau sa fii pus in situatia sa te orbeasca cineva de pe sensul opus fie si o secunda in dreptul unei treceri de pietoni sa vezi atunci distractie. Nu uita ca am plecat la munte si erai deranjat de farurile mele normale - si erau si reglate ok deci nu bateau in balarii ... daramite de niste xenoane care nu focalizau.
                          Pt. eventualele nelamuriri sunt dispus sa le ofer fata in fata sau le putem discuta aicihttp://www.loganclub.ro/forum/becuri...ighlight=xenon sau aicihttp://www.loganclub.ro/forum/angel_...-t5856p13.html
                          Last edited by Canto; 8 January 2010, 15:16.
                          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

frumoasa golanca ta!
                            bafta in continuare

Comment

ma deranjau proiectoarele , care le folositi cand e soare , si acuma pe ceata(am venit de la otopeni) canci , nu mai zic de ceata spate , care e o optiune ascunsa pt multi soferi.
                              gata ca poluam topicul fetei , puneti lupe , ca oricum sunt super-mega-multi care au xenon in proiectoare si te rupe la gura noaptea.

Comment

Frumoasa golanca ta, dar sigur nu e Hummer 1 ?? ca e cam ridicata ... da cu ea de asfalt odata. Aveti grija una de cealalta :P
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google